اختلال جنسی

بایسکشوال چیست ؟ | آیا من بایسکشوالم !! [ علائم و نشانه ها ]

4.7/5 - (4 امتیاز)

بایسکشوال چیست ؟

بایسکشوال به کسی اطلاق می‌شود که نسبت به همجنس و غیرهمجنس خود جذابیت جنسی و عاشقانه را تجربه کند. زمانی که شما می‌فهمید شریک عاطفی‌تان دو جنسه‌گرا یا بایسکشوال است، مسلماً ضربه عاطفی شدیدی را تجربه می‌کنید. در ادامه به ویژگی‌های این پدیده می‌پردازیم.

افراد دوجنسگرا یا بایسکشوال هیچ تمایلی به تغییر جنسیت خود ندارند و با مرد یا زن بودن خود راحت هستند؛ اما از نظر عاطفی، احساسی و جنسی به هردو جنس جذب می‌شوند. این افراد ممکن است تصمیم بگیرند که با یک فرد زندگی کنند، اما تردید آنها از بودن در کنار یک زن یا مرد دیگر، ممکن است همواره زندگی‌شان را دچار تلاطم کند.

سالهاست که تحقیقات در مورد جمعیت LGBTQ اطلاعات چالش‌برانگیزی راجع به افراد دوجنسگرایان کشف کرده است. آنها مشکلات عاطفی و اضطراب را به میزان بیشتری نسبت به همجنسگرایان تجربه می‌کنند. بایسکشوال‌ها در طول عمر خود، افزایش رضایت کمتری از زندگی را نشان می‌دهند. دوجنس‌گرایان به‌عنوان یک گروه، کمترین حضور را در جمع دوستان، خانواده‌ها و همکاران دارند و کمتر در رویدادها شرکت می‌کنند یا از کار در مشاغل بیشتری تحریم می‌شوند.

محققان در مقایسه با سایر اقلیت‌های جنسی در یافتن بایسکشوال‌ها برای شرکت در مطالعات مشکلات بیشتری دارند. این امر معمولاً تا حدودی به نرخ پایین آمار وجود افراد بایسکشوال نسبت داده می‌شود. ممکن است این عوامل بین دوجنسگرایان زن و مرد تفاوت وجود داشته باشد، زیرا دوجنسیتی‌های مرد اغلب دوجنسگرایی خود را مانند یک لکه ننگ گزارش می‌دهند.

تحقیقات جدید منتشر شده در Journal of General Clinical Australia، نتایج نظرسنجی «من که هستم» را در مورد ۲،۶۵۱ استرالیایی که خود را دوجنسیتی معرفی کرده بودند، بررسی کردند. همچنین هویت دوجنسیتی آنها، ویژگی‌های روابط فعلی‌شان، احساساتشان در مورد دوجنسیتی بودن و سلامت روانی‌شان را مورد بررسی قرار دادند.

آیا من بایسکشوالم ؟ 

اگر شک دارید که بایسکشوال هستید، به موارد و نکات زیر توجه کنید:

۱. تخیلات جنسی شما شامل یک جنس خاص نمی‌شود و هردو جنس را شامل می‌شود.
۲. شما می‌توانید خودتان را در یک قرار عاشقانه، رابطه جنسی و یا ازدواج با هردو جنس مرد و زن ببینید.
۳. احساسات‌تان شما را گیج می‌کند. شما واقعا نمی‌فهمید که به کدام جنس علاقمند هستید.
۴. تجربیات شما در ارتباطات گذشته گیج‌کننده است. هر زمان به شخصی نزدیک می‌شدید، ترس شما را فرا می‌گرفته و احساس سردرگمی می‌کردید. می‌ترسید که از برخی مرزها عبور کنید.
۵. جذب شدن به دو جنس را تجربه می‌کنید. شما به ظاهر فیزیکی و جذابیت‌های افراد جذب می‌شوید بدون توجه به اینکه چه جنسی دارند.

ویژگی های یک فرد دوجنسگرا

یکی از ویژگی های افراد بایسکشوال آن است که نمی‌توانند تمایل و گرایش جنسی خود را قاطعانه مشخص کنند. این افراد درباره گرایششان و جذب‌شدن به افراد دیگر گیج هستند و نمی‌دانند به کدام جنس جذب می‌شوند.

از آنجایی که بایسکشوالیتی هیچ نشانه آشکاری ندارد، فرد نمی‌تواند خود و دیگران را براحتی درباره بایسکشوال بودنش قانع کند. این افراد با توجه به پارتنری که در حال حاضر با آن در ارتباط هستند هویت‌شان را تعیین می‌کنند. بنابراین اگر با همجنس در ارتباطند، خود را همجنسگرا و در غیر اینصورت دگرجنسگرا می‌دانند.

افراد بایسکشوال معمولا از سوی هم دگرجنسگراها و نیز همجنسگراها تحت‌فشار قرار می‌گیرند تا هویت جنسی خود را تعیین کنند. دگرجنسگراها آنها را دگرجنسگرایی می‌بینند که با همجنس نیز بجهت لذت و تجربه رابطه برقرار می‌کند و همجنسگرایان نیز او را فردی همجنسگرا که با جنس مقابل نیز رابطه دارد، می‌بینند.

افراد بایسکشوال معمولا باور دارند این گرایششان به دوجنس موقتی نبوده و برای همیشه در آنها خواهد بود. آنها معمولا کنجکاوی‌های جنسی زیادی دارند که دلیلش می‌تواند دودلی و تردید درباره هویت جنسی‌شان باشد. فرد بایسکشوال ممکن است حتی تجربه جنسی نیز نداشته باشد ولکن خیالبافی‌های متنوعی داشته باشد یا آنکه فیلم‌های پورنوگرافی با موضوعات متنوعی تماشا کند.

بایسکشوال ها بسیاری از مواقع بدنبال پرسشنامه‌هایی درباره تعیین گرایش جنسی خویش هستند. ویژگی دیگر فرد بایسکشوال آن است که ذهنش بشدت درگیر موضوع گرایش جنسی‌اش است. تضاد درونی بشدت آزارشان می‌دهد.

بایسکشوال ها وقتی به رابطه بلندمدت با یک‌نفر فکر می‌کنند، می‌توانند آن را بدون هرگونه نقش‌های جنسیتی و کلیشه‌ها تصور کنند.

افراد بایسکشوال بر اساس جنسیت با دیگران رابطه عاطفی برقرار نمی‌کنند بلکه برحسب اتفاق ممکن است در یک میهمانی کسی را ببینند و از او خوششان بیاید. این فرد می‌تواند مرد یا زن باشد. این افراد جذب ویژگی‌های خیالی دیگران بدون توجه به جنسیت آنها می‌شوند.

باورهای اشتباه درباره بایسکشوال

۱. بایسکشوال همان همجنسگرایی است. بسیاری باور دارند که بایسکشوال بودن راهی برای همجنسگرایی است و آنها را از هم متمایز نمی‌کنند و بایسکشوالیتی را مقدمه آن می‌دانند.
۲. بایسکشوالها مورد تبعیض نیستند. باور بسیاری آن است که اقلیت دوجنسگرا مانند همجنسگرایان مورد تبعیض و رفتار نادرست نمی‌باشند. اما نکته جالب آنکه بایسکشوالها هم از سوی دگرجنسگرایان و نیز همجنسگرایان مورد تبعیض قرار می‌گیرند.
۳. بایسکشوالیتی یعنی به زن و مرد به یک اندازه علاقمند هستید. فرد بایسکشوال ممکن است به یک جنس علاقه بیشتری داشته باشد. بایسکشوالیتی یک طیف است. برخی ممکن است ترجیحات جنسی بیشتری داشته باشند و برخی دیگر ترجیحاتشان خنثی‌تر باشد.
۴. بایسکشوال‌ها از ترانسجندرها وحشت دارند. این باور نادرستی است که افراد بایسکشوال با ترانسجندرها مشکل دارند. اگرچه این احتمال وجود دارد اما میزان آن به همان نسبتی است که دگرجنسگرایان یا همجنسگرایان با آنها مشکل دارند.
۵. احتمال خیانت بایسشکوال‌ها بیشتر است. این باوری اشتباه است. بایسکشوالها همانقدر ممکن است به یک رابطه خیانت کنند که هوموسکشوالها یا هتروسکشوالها ممکن است خیانت کنند. خیانت کردن یک انتخاب است که ارتباطی به تمایلات و هویت جنسی ندارد.

نمونه آماری از افراد بایسکشوال

این مطالعه بسیاری از یافته‌های تاریخی را تکرار و سطوح تکان‌دهنده‌ای از مبارزات عاطفی این اقلیت جنسی را نشان داد. اکثریت نمونه (۵۸٪)، میزان پریشانی روانشناختی را بسیار زیاد گزارش کردند.

در بین این اختلالات سابقه اضطراب، افسردگی و اختلالات خورد و خوراک، شایعترین تشخیص گزارش شده است. ۶۷٪ گزارش کردند که اختلالشان توسط متخصصان روان تشخیص داده شده است. تقریباً نیمی از پاسخ‌دهندگان در طی دو سال گذشته خودزنی یا افکار مربوط به خودکشی را گزارش کرده‌اند. یک نفر از هر چهار نفر (۲۸٪) در زندگی‌اش اقدام به خودکشی داشته و ۷۸٪ در موردش فکر کرده بودند.

اما این مطالعه همچنین به نتایج قانع کننده‌ای دست یافت. مثلاً به ما کمک کرده است ماهیت چگونگی تعامل دوجنسگرایی با سلامت روان و مسائل رضایت از زندگی را بفهمیم.

مساله اول اینکه

دوجنسیتی‌هایی که دارای سطح بالاتری از «طبیعت هراسی» (ترس از عوامل موجود در طبیعت مانند مار) شده بودند، شادی کمتری را در زندگی خود تجربه می‌کردند. این تعامل با زندگی در قالب سوالاتی مانند «آیا شما هرگز احساس کرده‌اید که رابطه جنسی شما بد است یا اشتباه؟» اندازه‌گیری می‌شود و می‌تواند نشان‌دهنده احساس نارضایتی افراد از گرایش بایسکشوال آنها باشد.

به‌عبارت دیگر، اکثر این افراد آرزو می‌کنند کاش بایسکشوال نبودند و یا کاش می‌توانستند احساسات و علاقه‌های بایسکشوال‌شان را از بین ببرند. این افراد احساس می‌کردند بایسکشوال بودنشان، مشکلی در زندگیشان است.

در وهله دوم و شاید مهمتر از همه

بایسکشوال‌هایی که اکنون در رابطه دگرجنس‌گرایانه بودند و به‌ویژه کسانی‌که در یک رابطه دگرجنس‌گرایانه با شریکی بودند که گرایشات بایسکشوال را قبول نمی‌کرد، نسبت به مشکلات روانی و اختلالات روانشناختی، بسیار آسیب‌پذیرتر بودند. پریشانی این افراد از این بود که با ناتوانی در بیان بایسکشوال بودن خود، دست و پنجه نرم می‌کنند. شاید تلاش می‌کردند علاقه‌های همجنسگرایانه خود را سرکوب یا مهار کنند. آنها احساس می‌کردند شریک اصلی‌شان آرزو می‌کند کاش بایسکشوال نبودند.

جالب است بدانید که نتایج نشان داده، داشتن همسالان و دوستان LGBTQ باعث کاهش عدم احساس رضایت از زندگی می‌شود. این موضوع، یک یافته مهم است، چرا که بسیاری از پزشکان اغلب سعی می‌کنند با کمک به آنها در ایجاد یک گروه همسالان حامی و پذیرنده به افراد بایسکشوال کمک کنند. اگر تغییری در حمایت و پذیرش از سمت شریک اصلی زندگیشان وجود نداشته باشد، این مداخله ممکن است بی‌اثر باشد.

محدودیت های افراد بایسکشوال چیست ؟

1 . تحقیق بالا از نوع همبستگی است و بنابراین نمی‌توانیم علت را در تحقیق تعیین کنیم. مثلا این احتمال وجود دارد بایسکشوال‌هایی که دارای نفرت و ناراحتی بالاتری از خود هستند، احتمالاً رابطه ناهماهنگ با کسی را انتخاب کنند که بایسکشوال بودن آنها را نپذیرد.

2 . این مطالعه تفاوت بین جنسیت‌ها را مشخص نمی‌کند. عامل جنسیت در تجزیه و تحلیل‌ها کنترل شده و اگر تفاوت‌های جنسیتی اثرگذار بوده باشند، در نتایج مشخص نشده‌اند. همانطور که در بالا ذکر شد، تفاوت جنسیتی در بایسکشوال‌ها وجود دارد.

3 . این مطالعه به افراد اجازه داد تا بدون شرح جزئیات بیشتر، خود را به‌عنوان بایسکشوال معرفی کنند. دریک مطالعه مشهور، بایسکشوال‌های مرد که خودشان چنین تشخیصی در مورد خود داده بودند، الگوی تحریک بایسکشوال‌ها را نشان نمی‌دادند. بنابراین، بایسکشوالی که خودش این گرایش را تشخیص داده باشد، ممکن است بازتاب‌دهنده یک بایسکشوال با تعریف استاندارد آن نباشد.

تاثیر بایسکشوالی بر روابط خانوادگی و دوستانه

بنابراین، مطالعات جدید نشان می‌دهد افرادی که خود را بایسکشوال معرفی می‌کنند، در معرض آسیب‌های روانی زیادی قرار دارند. همچنین در زندگی‌شان با مشکلات عاطفی دست و پنجه نرم می‌کنند و ممکن است از افسردگی و اضطراب رنج ببرند. آنها در معرض ریسک بسیار بالایی برای خودکشی و افکار خودآزاری قرار دارند. همچنین مستحق حمایت موثر، دلسوزانه و پذیرش در مورد این مسائل هستند.

اما علاوه بر درمان علائم این شرایط، ضروری است پزشکان با بررسی احساس آنها نسبت به خود و بایسکشوال بودن، به آنها نزدیک شوند. همچنین در این بین، رابطه و شریک زندگی آنها نیز در نظر گرفته شود.

کمک به بایسکشوال‌ها در بررسی علت و احساسشان در مورد گرایششان ممکن است فرصتی برای آموزش و اکتشاف ارزش‌های جدید و مثبت جنسی فراهم کند. کاهش بیوفوبی درونی ممکن است خطر آسیب به خود و پریشانی عاطفی را کاهش دهد.

مبارزات و چالشهای افراد بایسکشوال

افراد بایسکشوال در جامعه با چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای روبرو هستند. افراد بایسکشوال براحتی نمی‌توانند هویت جنسی خود را آشکار کنند. آنها ترس طردشدگی از سوی دیگران بالاخص هتروسکشوال‌ها بطور مداوم احساس می‌کنند. حتی بایسکشوال‌ها نیز نمی‌توانند هویت جنسی بایسکشوال‌ها را بپذیرند و بایسکشوال را بعنوان هویت جنسی قابل‌قبول نمی‌دانند و آن را نشانه گیجی در تشخیص هویت و یا لذت‌طلبی فرد می‌دانند. گروهی نیز بایسکشوال را مرحله‌ای می‌دانند که فرد باید از آن عبور کند.

چالش دیگر افراد بایسکشوال مواجهه آنها با تبعیض و خشونت از سوی دیگران می‌باشد. افراد بایسکشوال در دانشگاه، محیط کار، خانه اجاره کردن، اعمال قانون توسط نمایندگان قانون، مورد تبعیض و خشونت قرار دارند.

افراد بایسکشوال بیشتر در معرض افسردگی، اضطراب، سومصرف مواد، اختلال استرس پس از سانحه، پانیک، اختلال خوردن و افکار خودکشی هستند. احساس تنهایی، افسردگی و اضطراب بالاتر در این افراد موجب بالاتر بودن میزان مصرف سیگار و الکل در این افراد است.

آشکار کردن هویت جنسی فرد بایسکشوال به پارتنرش موجب ایجاد ترس و حسادت و نگرانی از ترک‌شدن برای پارتنر جدید می‌شود. دیگران بایسکشوالیتی را نشانه بی‌قیدی و عدم تعهد و نتیجتا احتمال بیشتر خیانت به رابطه می‌دانند. در حالیکه بایسکشوال بودن ارتباطی به احتمال بالاتر خیانت و عدم تعهد ندارد.

آسکشوال چیست ؟

واژه آسکشوال گستره بزرگی را برای تعریف فقدان کشش جنسی به دیگران و یا علاقه کم به رابطه جنسی در بر می‌گیرد. یک فرد آسکشوال هیچ احساسی و یا احساس کمی نسبت به رابطه جنسی دارد، اگرچه ممکن است فعالیت جنسی داشته باشد. فرد آسکشوال ممکن است از نظر عاطفی و یا حتی جذابیت‌های فیزیکی جذب دیگران شود، ولکن هیج علاقه‌ای یا علاقه کمی به رابطه جنسی با دیگران داشته باشد.

تعریف آسکشوال می‌تواند طیف گسترده‌ای را در بر بگیرد، از جمله:

۱. عاشق شدن
۲. احساس برانگیختگی جنسی و توانایی ارگاسم
۳. اراده بر انجام خودارضایی
۴. اراده بر انجام سکس

بنابراین فرد آسکشوال اگرچه نمی‌تواند کشش جنسی را تجربه کند، اما توانایی تجربه سایر اشکال جاذبه را دارد.

منبع:

https://www.psychologytoday.com/

نوشته های مشابه

49 دیدگاه

  1. سلام لطفا یکی جواب من و بده من هم دوست دارم دختر باشم و هم پسر یا دوست دارم ی روز پسر باشم ی روز دختر و یا هردو همزمان باهم…. و اینکه وقتی بچه بودم.. ی دختر که موهاش بلند و خوشگل بود و هر کاررریی میکردم که باهام دوست شه و موفق نشدم… و الان که 17 سالمه… از ی دختری خوشم اومد قیافش اخلاقش اندامش و… و دوست داشتم بهش نزدیک بشم و دوس باشم باهاش که ی احساس گرما و ترس و لرز تو وجودم شد و ی بارم یهو که خجالت کشیدم هجوم آورد… و الان سعی میکنم دوری کنم… آیا من یک دوجسگراس یا و.. هستم؟!

  2. سلام من دختر ۱۵ سالم که بایسکشوالم ولی به ترنس ها هم جذب میشم مشکل اینکه من احساس میکنم ترنسجندرم یعنی آثاری از دختر بودن در خودم احساس نمیکنم رفتم سرچ کردم دیدم نوشته ترنسجندر ها سینه ندارن ولی من دارم سوالم اینکه آیا من بایسکشوالم ؟ اگه هستم پس چرا به ترنس ها هم جذب میشم ؟ آیا من ترنسجندرم؟اگه هستم پس چرا سینه دارم ؟

  3. سلام من دختر ۱۵ ساله ام که بایسکشوالم ولی بعضی وقت ها به ترنس ها هم جذب میشم مشکل اینکه من خودم احساس ترنسجندر بودن رو هم تو خودم احساس میکنم یعنی تو خودم آثاری از دختر بودن نمی‌بینم من رفتم سرچ کردم دیدم ترنسجندر ها سینه ندارن ولی من دارم الان سوالم اینکه آیا من بایسکشوالم ؟ اگه بایسکشوالم پس چرا به ترنس ها جذب میشم ؟ یا چرا احساس میکنم ترنسم با اینکه سینه دارم ؟

  4. من واسم فرقی نداره
    هم به دوسپرسم علاقه دارم هم دختر داییم ینی دوس دارم دختر داییم باهام تو رابطه باشه خودم هنوز گیجم نمیدونم چرا همچین حسی دارم شاید علاقم به دختر داییم جوری نباشه ک به دوسپسرمه

  5. سلام من یه جورایی نمیدونم دست خودمم نیست به هم جنس خودم حس دارم یعنی انگار عاشق یه دختر شدم با اینکه طرف مقابل پسره.مثلا پسرایی که خوشگلن رو میبینم داغون میشم….. چرا ؟

  6. سلام، من 13 سالمه، بخاطر ی عالمه موضوع 3 بار افسردگی با فاصله های 4 ماه و 3 ماه گرفتم که الان هم درگیرش هستم، جدیدا حدود 3 ماهی میشدش که هیچچ حس جنسی نداشتم، به هیچ وجه و به هیچ جنسی، ولی الان که گذشته، به دختر هام علاقه مند شدم چطور میتونم کنترلش کنم و از بین ببرمش؟

  7. سلام با پسری آشنا شدم که بیسکشوال هست… نمی دونم شرطی هست یا ژنتیکی… اول نمی تونست اول رابطه هی غیب می شد تا که عنوان که چنین مسئله داره و سخت بوده براش این موضوع رو بهم بگه… من دوستش دارم ولی نمی دونم چطور باید بفهمم اون نسبت به من متعهد می مونه… و ازدواج با چنین فردی آیا درست هست یا نه؟

    1. دوجنسگرایی یا بایسکشوال در حال حاضر در طبقه بندی بیماری محسوب نمی شود ولکن این امر را شاید تنها به معنای آن دانست که در حال حاضر علم نمی تواند نظر قطعی بدهد.

  8. سلام ببخشید بایسکشوال بودن مشکلی داره از نظر ایران ک میگن گی حکمش اعدامه؟؟

  9. سلام یه سوال داشتم
    خیلی وقت بود که درباره گرایشم دچار سردرگمی میشدم و نمی دونیستم چیه دقیقا
    همش از اونجایی شروع شد که با اینکه خودم دخترم ولی احساس عاطفی به یه دختر داشتم و میشه گفت کاملا مطمئنم از اینکه عاشقشم
    ولی تمایل جنسی از خودم نشون ندادم تا اینکه وقتی فیلم پورن میدیدم
    چه زن چه مرد ازشون خوشم می اومد یجورایی انگار برام فرق نداشت طرف دختره یا پسر
    از خوندن فن فیکشن و دیدن فیلم بی ال لذت میبردم
    این فکر ها یکم شدید تر شدن تا حایی که درباره رابطه جنسی به اون فکر میکردم و میترسیدم چون مرد نیستم به هیچ عنوان قبولم نکنه
    میشه گفت من بایسکشوالم ؟ یا به لزبین شباهت دارم ؟

    1. مطمئنا لزبین نیستید. اما اینکه بایسکشوال هستید یا نه منوط به آن است که ببینیم چقدر گرایش شما نتیجه شرطی شدن ذهنتان و چقدر ژنتیک است. در صورت شرطی بودن می توان با شرطی زدایی از بین برود. ضمن آنکه گاهی بدلیل احساس تنهایی این احساس بوجود می آید

    2. نه لزبین نیستی ولی سعی کن از پورن دوری کنی خودتو تو روابط عاشقانه با یه پسر تجسم کنی و با دوست های همجنست شوخی های بد نکنی چون بعضی وقتا ممکنه همین شوخی ها یه هوس گذارارو تشکیل بده و به خودت تلقین کنی که همجنس بازی

  10. سلام وقت بخیر
    من اوایل تو محیط اطرافم بیشتر دختر بود بهشون حس داشتم، فکر کردم لز هستم الان ۲۰ سالمه تو محیط اطرافم متوجه شدم بایسکشوال هستم راهی هست برای مطمئن شدنم یا اگر هستم راهی برای درمان هست من میخام مثل همه استریت باشم

    1. شما بهتر است خود را در معرض روابط همجنس قرار ندهید. احتمالا همانگونه که گفتید شرایط منجر به همجنسخواهی شما شده است. مانند افرادی که در سربازی هستند و بدلیل عدم ارتباط به جنس موافق روی می آورند. احتمالا بایسکشوال نمی باشید. بهتر است منتظر زمان و فرد مناسب برای ارتباط باشید. عجله نکنید و مرد مناسب را با صبوری بیابید.

  11. سلام من دوماهه که متوجه دوتا پیام تو گوشی همسرم شدم که نشون دهنده ی اینه که همسرم با مردا ارتباط داره من تا مرز دیوونگی رفتم تروخدا کمکم کنید تروخدا به دادم برسید.همسرم دوجنس گرا محسوب میشه؟؟؟؟

    1. اگر در زمانی که شما نیز در رابطه با او بوده اید ارتباط داشته است بله. گاهی ارتباط با همجنس بدلیل عدم حضور جنس مخالف است. مانند سربازخانه ها. بنابراین ایشان بنظر بایسکشوال هستند. باید ایشان یاد بگیرد که علاقه به همجنس را در خویش کنترل کند

    2. عزیزم چه فرقی داره بایسکشوال یا هتروسکشوال؟ شما اگه پیامی توو گوشی شوهرت می‌دیدی و متوجه می‌شدی که با یه زن رابطه داره باز هم ناراحت می‌شدی و این طبیعیه. پس بجای اینکه گرایش جنسی شوهرتو نهی کنی بهش کمک کن که به تو وفادار بمونه و هیچ زن و مردی نتونه جذبش کنه.

  12. سلام
    من نمیدونم اما خیلی دوست دارم با مردا یه دوست صمیمی باشم فارق از جنسیت یعنی خیلی دوست دارم یه دوست اینجوری داشته باشم و الان چن وقته که فیلم هایی با محتوای همجنسگرا دیدم و خیلی علاقه داشتم و یعنی این فیلم ها چون باعث عذاب وجدان میشه اوایل برای اینکه عذاب وجدان کمتری داشته باشم نگاهشون میکردم با اینکه میدونم کار درستی نیست ولی الان دیگه فیلم های دگر جنس گرایی رو نمیتونم ببینم
    میشه بگین که نیازه برم پیش سکس تراپیست و اینکه اگه برم این موضوعو چجوری عنوان کنم

  13. بازتاب: بایسکشوال چیست؟ | تاپ پرشین
  14. سلام خسته نباشید ببخشید من دختر ۱۹ ساله هستم مدتی در دبیرستان با دختری آشنا شدم وعمیقا ب عنوان رفیق دوست داشتم کنارم باشه اونم میگف منو دوست داره و فراتر از رفاقت ولی متوجه نمیشدم تا اینکه خودش چند روز پیش اعلام کرد بایسکشواله ولی من چنین گرایشی ندارم و خیلییی دارم اذیت میشم میشه راهنمایی کنی. خواهشاً:(

  15. سلام وقت بخیر من مردی بیست ساله هستم و در هفت سالگی و چهارده سالگی مورد تجاوز قرار گرفتم. من به هر دو جنس تمایل دارم ولی عقلم میگه باید رفتاری طبیعی داشته باشم. آیا من میتونم تمایلم به هم جنس هام رو کنترل کنم؟ در ضمنی که فکر میکنم این تجاوزها باعث این نوع گرایش من شده. من چه باید کنم؟

    1. وقت بخیر. بله شما می توانید میل همجنسخواهی خود را کنترل کنید. خوشبختانه شما به جنس مخالف تمایل دارید و این کار را برای شما ساده تر می کند. هر قدر به میل همجنسخواهی خود پر و بال بیشتری بدهید از شما طلب بیشتری می کند. خود را در معرض تحریک قرار ندهید. زیرا بیشتر شده و اذیت خواهید شد.

      1. مچکرم. جناب دکتر ولی روانشناس سابقم گفتن که نباید کنترل کنم و باید این تمایل رو نادیده بگیرم. در ضمن گفتن که تا بیست و سه سالگی گرایش من دقیقا مشخص نمیشه. و اینکه آیا رفتار من واقعا در تعیین گرایشم تاثیر گذاره؟ یا اینکه هر چه که میخاسته بشه شده؟

    2. دکتر و روانشناس اصلی تو ندای درونی خودت هست، ببین قلبت چی می‌گه. خودتو اصلاً سرکوب نکن و به چیزی که هستی افتخار کن عزیزم.

      1. سلام من‌ یه دخترم. اما به جنس موافقم گرایش دارم. و این موضوع اذیتم میکنه چون نمتونم با دوستام ارتباط بر قرار کنم. منظورم دخترا هستن. اینم بگم که یکم از بدنم بدم میاد و لباس های پسرونه میپوسم به خاطر اینکه ترنسم یا همجنس گرا

  16. سلام وقت بخیر
    این گرایش آیا درمانی داره؟
    من از این گرایش متنفرم یعنی هرکی هم به پسر هم دختر گرایش داشته باشه بایسشکوال من نزدیک ۱ ماه افسردگی شدید دارم دوست دارم بمیرم دوست ندارم جز این این افراد باشم

    1. سلام. متاسفانه هنوز علم درمانی برای این مورد پیدا نکرده. البته بسیاری از کسانی که فکر می کنند بایسکشوال هستند در واقع تصور خودشان است. منند افرادی که در سربازخانه بدلیل شرایط با همجنس ارتباط برقرار می کنند. آین نوع افراد بایسکشوال محسوب نمی شوند. ضمنتا مهم رفتار فرد است. یعنی می تواند خود را محدود به ارتباط با جنس مخالف کند.

      1. خیلی بده که من اینقدر ناراحتم که دوست دارم خودکشی کنم یعنی نمیشه درمان بشه
        تو روابط ازدواج به مشکل میخورم
        من خیلی میترسم خیلی دوست ندارم اینطور باشم !

        1. جهت گیری میل جنسی دست شما نیست و شما نباید برای چیزی که اختیاری برای ان ندارید خود را سرزنش کنید. ولی رفتار جنسی دست شما است و می توانید انرا تحت کنترل داشته باشید.

        2. عزیزم چرا فکر می‌کنی به مشکل بر می‌خوری؟ اصلاً گیریم که تو هتروسکشوالی، بعد ازدواجت از هردختری هم که خوشت بیاد می‌خوای خیلی راحت به همسرت خیانت کنی یعنی؟! خب اگه نه پس همین کار رو بکن. ازدواج کن و پایبند به رابطه‌ت باش و بجز همسرت با هیچ زن و مرد دیگه‌ای رابطه برقرار نکن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا