دکتر مهسا مشفقیان
دکتر مهسا مشفقیان فارغالتحصیل دکترای آموزش ابتدایی است. وی به تدریس و حوزههای مختلف یادگیری علاقمند است. درحال حاضر، مدیرِ Quality Assurance و مدیرِ Learning Development Unit در دانشگاهِ Cihan است. همچنین وظیفه برنامهریزی و سازماندهی سمینارها و ورکشاپها در خصوص تدریس و یادگیری و ارائه محتوای حرفهای موردنیاز برای دورههای مختلف یادگیری را عهدهدار است. از طرفی، ورکشاپهایی در زمینه تضمین کیفی آموزش عالی را سازماندهی نموده و همزمان با این امر، مدیر و توسعهدهنده تیم تضمینِ کیفی در دانشگاه Cihan نیز میباشد.
فعالیتهای اخیر و حال حاضر دکتر مهسا مشفقیان:
مدیر تضمین کیفی دانشگاهِ Cihan
مدیر واحد توسعه یادگیری دانشگاهِ Cihan
مسئول آکادمیک ارشد تضمینِ کیفی
مسئول آکادمیک ارشد بینالمللی
عضو کمیته NUR در وزارتِ آموزش عالی
مدیر وبسایت دفتر V.C در دانشگاه Cihan
عضو کمیته علمی دپارتمان اجرایی دانشگاه Cihan
تالیفات دکتر مهسا مشفقیان:
۱-Controlling the Blood Glucose with Nutrition Paperback – Mahsa Moshfegyan , Dlawar M.Sabir- October 10, 2016.
۲-Community approach & preaching methodes for teaching moral judgment- Kamyar Sanaie , Mahsa Moshfegyan- Nov 15, 2013.
۳-Teacher Education in West Azerbaijan, Iran Paperback – Mahsa Moshfegyan- March 19, 2013.
مقالات نوشته شده توسط دکتر مهسا مشفقیان در وبسایت تخصصی روانشناسی:
۱- آیا ویژگیهای شخصیتی شما بستگی به ساختار مغزیتان دارد؟
سلام دکتر
من و همسرم در رابطه سکسی احتلتف داریم. من دوست دارم هر موقع خواستم کیرم رو برام بوخوره تا ارضا بشم اما اون همکاری نمیکنه. به همین دلیل ناچار به خود ارضایی میشم. چکار کنم… علایق سکسی ام را چگونه ارضا کنم.
ما در دنیایی نیستیم که هر چه میل داریم قابل انجام باشد. مگر در حوزه های غیر از رابطه جنسی در زندگی شما به همه تمایلات خود می رسید؟
بنابراین این تفکر غلطی است که در ذهن ما رفته است که باید همه تخیلات جنسی تحقیق یابد.
این امر منوط به شرایط و توافق دو نفر است
با عرض سلام. با همسرم نه تنها هیچ تفاهمی ندارم بلکه کلا ما دو نفر از دو دنیای جدا گانه هستیم. ما یک پسر ۶ و دختر ۳ ساله داریم. و فقط بخاطر همین بچه هاست که با هم هستیم. واقعا سر دوراهی بزرگی هستم که بین جدایی و ماندن کدوم رو انتخاب کنم. نمیدونم که آیا جدایی باعث میشه بچه ها ضربه بخورن تا جر رو بحث های ما به بچه ها ضربه میزنه. با تشکر.
سلام. باید آگاه باشیم که بین هیچ زوجی تفاهم کامل وجود ندارد و همواره اختلاف های زیادی وچود دارد که هیچ زمان قابل حل نیز نمی باشد. بنا بر تحقیقات دکتر گاتمن ۶۹ درصد اختلافات دائمی بوده و تنها تفاوت زوجهای موفق آن است که یاد گرفته اند با وجود این اختلافات چگونه در کنار یکدیگر زندگی کنند و بر نقاط مشترک تاکید کنند نه نقاط اختلاف. زندگی کردن و هماهنگ شدن با فردی دیگر اصولا کار دشواری است و موفقیت در این وظیفه دشوار است که باعث رشد و تعالی فرد می شود. البته همه موارد بالا در صورتی است که فرد مقابل مشکلات بغرنجی مانند مشکلات روانی و یا شخصیتی رنج نبرد. در صورتی که مشکل شما تنها تفاوت دیدگاه است پیشنهاد من آن است که به یک مشاور مراجعه کنید تا بتوانید اصولی را در رابطه با ارتباط فرا بگیرید.
اما در کل کودکان در فضایی که اختلافات و درگیری های شدیدی وجود دارد اسیب بیشتری می خورند تا در فضای جدایی. اگرچه رعایت نکردن
بعضی اصول پس از جدایی نیز می تواند اسیب زیادی بزند.