عشق یک طرفه

عشق یک طرفه به چه معناست؟
عشق یکطرفه احساس دوست داشتن شخصی است که در مورد شما احساس یکسانی ندارد. به طور خلاصه میتوان از عشق یک طرفه به عنوان یک شیفتگی یاد کرد. در عین حال باید به یاد داشت که این عشق، یک علاقهی واقعی است.
این احساس در مورد کسی است که احساسات شما را جبران نمیکند. فردی که عشق یک طرفه را تجربه میکند، این امید را در قلب خود دارد که روزی آن شخص خاص او را دوست خواهد داشت.
ممکن است فردی را که دوست دارید، مطابق خصوصیات شما نباشد. او ممکن است در شهر دیگری زندگی کند یا خیلی پیر یا جوان باشد. او ممکن است نسبت به شخص دیگری احساساتی داشته باشد و یا ممکن است در حال حاضر برای یک رابطه آماده نباشد.
عشق یک طرفه میتواند باعث ناامیدی شود، زیرا شما به شخصی اهمیت میدهید که احساس مشابه شما را ندارد. عشق یک طرفه حتی بین زوجهایی که در رابطه هستند نیز امکانپذیر است. جایی که یکی از زوجها با صد در صد فداکاری رابطه را دوست دارد و شریک زندگی به سختی به زندگی مشترک اهمیت میدهد.
نشانههای عشق یک طرفه
۱- معشوق برای شما کاملاً عالی به نظر میرسد. شما کمبودها و خطاهای او را نمیبینید. شما همیشه اشتباهات و گفتههای او را توجیه میکنید.
۲- عشق یک طرفه باعث میشود احساس خستگی کنید، زیرا همه چیز را به آن معطوف میکنید و در عوض هیچ چیز مثمر ثمر و رضایتبخشی دریافت نمیکنید.
۳- اولویت روابط دیگر در زندگی شما کاهش مییابد و شما فقط به آن شخص خاص اهمیت میدهید.
۴- شما هرگز اولویتی که سزاوار آن هستید را پیدا نمیکنید و فقط در دنیای خیالی خود به زندگی ادامه میدهید.
۵- شما برای ملاقات با شخصی که دوستش دارید مدام دلیل میآورید، زیرا فقط دیدن او روز شما را شاد میکند.
۶- حتی اگر معشوق شما علائمی به علاقه شما نشان دهد، باز هم امیدوارید که او روزی شما را دوست داشته باشد.
۷- شما احتمالاً پیگیر پروفایلهای شبکههای اجتماعی او و علائقش هستید و تمام حرکات و فعالیتهای وی را از نزدیک پیگیری میکنید.
۸- زمانی افسرده و ناراضی میشوید که شخصی که دوستش دارید، شما را نادیده بگیرد یا نتواند پیامکی ارسال کند یا با شما تماس بگیرد.
۹- شما کل روز راجع به او با دوستانتان صحبت میکنید.
۱۰- شما کسی هستید که همیشه مکالمه را با او آغاز میکنید.
بدیهی است که عشق یک طرفه صدمهزننده است، زیرا شما مدام وقت و انرژی خود را برای شخصی تلف میکنید که حتی زحمت شما و توجهتان به احساساتش را در نظر نمیگیرد. اما آیا میشود سعی کرد تا عشق یکطرفه را به عشق دو طرفه تبدیل کرد؟
خرید اینترنتی کتاب اسرار دلربایی |
۱۰ راه برای موفقیت یک طرفه عشق
در اینجا چند نکته مهم آورده شده است که میتوانید برای تبدیل عشق یکطرفه به علاقهای متقابل از آنها استفاده کنید.
۱) سعی کنید برای معشوق خود دوست خوبی باشید
گام به گام پیش بروید. قبل از اینکه به فکر شروع رابطه با کسی باشید، بسیار مهم است که دوست خوب وی یا حتی بهترین دوست او شوید. بنابراین اولین و مهمترین قدم این است که دوست خوبی برای محبوب خود باشید و اعتماد او را جلب کنید.
وقتی معشوق شما شروع به شناخت کامل شما به عنوان یک شخص کند، میتواند به فکر رابطه با شما باشد.
۲) بیش از حد وسواس پیدا نکنید
اگر اجازه دهید عشق یک طرفهتان کاملاً تحت تاثیرتان قرار دهد، برای شما و عشقتان بسیار ناسالم و مضر است. شما همیشه باید حدود مشخصی ایجاد کنید. به فرد در مورد احساسات و عواطف خود اطلاع دهید و به او بفهمانید که شما ارزشمندید.
معشوق خود را باور کنید و بیش از حد نسبت به او وسواس نشان ندهید. اگر بیش از حد حساسیت نشان دهید، ممکن است کاملاً شما را نادیده بگیرد و هرگز حرفهای شما را اولویت نگذارد.
۳) با معشوق خود ارتباط برقرار کنید
شما باید سعی در برقراری ارتباط و ایجاد مکالمه کنید. برای اینکه فرد محبوبتان را متوجه ارزش خود کنید، باید به طور منظم با او ارتباط برقرار کنید.
خیلی ناامید نشوید و به او فضا و زمان شخصی بدهید تا بتواند پاسخ دهد. از طریق مکالماتتان به او بگویید که شما همیشه آنجا و در کنارش هستید.
۴) از احساسات خود آگاه شوید
اول از همه، شما باید در مورد احساسات خود مطمئن باشید. فقط با باطن خود در تماس باشید و سعی کنید بدانید که آیا واقعاً میخواهید عشق یک طرفه را یک عشق دو طرفه کنید؟
بیشتر عاشقان یک طرفه از دنبال کردن محبوب خود پشیمان میشوند، زیرا بعداً میفهمند که عشق آنها چیزی که فکر میکردهاند، نبوده است.
۵) درک کنید که شرایط بد است، نه شما
فرض کنید ما به دنبال شخصی افتادهایم که احساس مشابهی با ما ندارد. اولین کاری که همه ما انجام میدهیم این است که شروع به سرزنش خود میکنیم. کاملا اشتباه است! خودتان را به دلیل خوب نبودن سرزنش نکنید و سعی کنید این واقعیت را بپذیرید که فقط شرایط شما بد است.
همه ما سلیقهها و رفتارهای گوناگونی داریم. مثل اینکه از یک غذا خوشمان میآید یا نه؛ اما این به این معنی نیست که ما در کل انسان خوبی نیستیم. بنابراین اگر کسی همان احساسی را که شما نسبت به او احساس میکنید تجربه نمیکند، درک کنید که در موقعیتی قرار دارید که هیچ کنترلی بر آن ندارید و آن را بپذیرید.
۶) بگذارید محبوب شما بهترینهای شما را ببیند
شما فقط باید همانطور که هستید، واقعی و خودتان باشید. این نکته به این معنی نیست که شما مجبورید کارهای جالب انجام دهید تا محبوب خود را تحتتأثیر قرار دهید. این فقط به این معنی است که شما باید نسبت به خود صادق باشید و به عشق خود کمک کنید تا شما را بهتر درک کند.
سعی نکنید عیبهای خود را پنهان کنید، زیرا باید به عشق خود اجازه دهید که ظاهر و باطن شما را بشناسد. از این طریق احتمالاً او قادر خواهد بود به طور کامل با شما ارتباط برقرار کند.
۷) به معشوق خود احترام بگذارید و از او مراقبت کنید
در مورد همه جنبههای زندگی به او احترام بگذارید و یاد بگیرید که او را با تمام وجود قبول کنید؛ نه فقط برای تحتتأثیر قرار دادن. اگر نسبت به او احترام، مراقبت و عشق داشته باشید، او به وجوه واقعی شخصیتتان پی میبرد.
۸) برای شخصی که دوستش دارید، حضور داشته باشد
هر فردی همیشه دلش میخواهد یک نفر به عنوان حامی و پشتیبان داشته باشد. بسیار مهم است که شما برای عشق خود حاضر باشید. مخصوصا در لحظات سخت. با حمایت از او در دوران سخت و در کنار او بودن، حتی در اوقات خوب، میتوانید ارزش خود را در ذهن او تحقق بخشید.
به یاد داشته باشید که به تنهایی هرگز نمیتوانید عشق یک طرفه را موفق کنید. فرد مقابل نیز باید تلاش کند تا پاسخهای مناسبی را به شما بازگرداند. با این حال، شما میتوانید به معشوق خود اطمینان دهید که رابطه بین شما برقرار است و شما واقعاً او را دوست دارید.
۹) درباره احساسات خود دوباره و دوباره نگویید
اگر او به احساساتتان اهمیتی نمیدهد، نباید مرتباً به او درباره خود بگویید. احساسات خود را حفظ کنید و از زندگی خود لذت ببرید. اگر فکر میکنید تکرار بیان احساسات میتواند در او تاثیر بگذارد، کاملاً اشتباه است. این حرکت کاملاً ناسالم است و باعث دوری او از شما میشود. بنابراین عزت نفس خود را حفظ کنید و منتظر زمان مناسب باشید.
۱۰) انتظارات کمتری داشته باشید
این مهمترین قانون عشق یک طرفه است. هرگز انتظار زیادی نداشته باشید، زیرا در این صورت هر اتفاقی میتواند بیفتد و شما باید آماده رویارویی با شرایط باشید. مسئولیت امور را به دوش نکشید. فقط این کارها را آسان انجام دهید و با روند کار پیش بروید.
۵ راه موثر برای ترک عشق یک طرفه
دلایل زیادی وجود دارد که شما میخواهید از احساس یک طرفه خود عبور کنید. برای این کار میتوانید روشهای زیر را امتحان کنید.
۱) فاصله را حفظ کنید
شما باید تمام ارتباطات احتمالی خود را با فرد مورد علاقهتان، به خصوص اگر روزانه در مکانهایی مانند اداره، دانشگاه و غیره او را ملاقات میکنید، قطع کنید. دلیل این امر این است که اگر زمان بیشتری را با وی سپری کنید، خاطرههایی برای یادآوری در طول زندگی ایجاد میکند که به شما آسیب میزند. بنابراین سعی کنید از او فاصله بگیرید.
۲) اهداف دیگر زندگی خود را بهخاطر بسپارید
شما باید یک نکته را بهخاطر بسپارید: او همهی زندگی شما نیست. شما باید اهداف زیادی را دنبال کنید یا زندگی خود را متمرکز کنید. به اشتیاقها، سرگرمیها و علایق خود وقت اختصاص دهید. آنها به شما کمک میکنند تا به اهداف زندگی خود برسید.
۳) فراموش نکنید که شما نیز عشق یک طرفه کسی هستید
اگر او را یک طرفه دوست دارید، فراموش نکنید که ممکن است شخصی وجود داشته باشد که شما را یک طرفه دوست داشته باشد. شروع به فکر کردن در مورد عشقی کنید که دیگران نسبت به شما احساس میکنند.
۴) یک فرصت دوم به زندگی خود بدهید
در زندگی خود فقط به خاطر عشق ناموفقتان درجا نزنید. آغوش خود را باز کنید و سعی کنید تجربیات جدید را بپذیرید. به زندگی عاشقانه خود یک فرصت دیگر بدهید. شاید کسی را پیدا کنید که برای شما بسیار مهم باشد و شما را بسیار دوست داشته باشد.
۵) بپذیرید که عشق شما مال دیگری است
اگر کسی را که دوست دارید در حال حاضر در یک رابطه عاطفی دیگر قرار دارد، پس به من اعتماد کنید که بهترین گزینه، خلاص شدن از شر این دوست داشتن است. هیچ راهی و دلیلی برای صبر کردن شما باقی نمیماند. بپذیرید که او مال شما نیست و آنها دارای زندگی دیگری هستند.
سلام جناب دکتر وقت بخیر
من18سالمه و حدود 7_8سالی هستش که عاشق دختری شدم ولی به شخص دیگری علاقه منده و به ازمن بدش میاد
جناب دکتر،من هرچقدر به خودم میگم که دوستم نداره و بیخیالش میشم اما همیشه توفکروذهنمه و همیشه هم استرس دارم و قلبم به شدت ازنگرانی میزنه و بینهایت هم عاشقشم
میشه لطف کنین بگین آیا راهکاری وجودداره؟
بله برای عشق یک طرفه راهکار وجود دارد. مقاله بهبودی پس از قطع رابطه عاطفی را در سایت مطالعه کنید
سلام و روز بخیر
جناب سنایی من ۱۶ سالمه و پسر هستم
از وقتی که یادمه شاید زمانی ۷-۸ ساله بودم ، گاهی یه خانم بازیگر رو توی یه سریال می دیدم و تا مدت ها بهشون فکر میکردم (دقیقا یادمه حدود ۷-۸ سالگی عاشق یه بازیگر خانوم توی سریالی از شبکه ۲ شدم) ؛ کلاس چهارمی اینطوری ، پنجمی و تا الآن چندین ساله که اینطورم.
گاهی خوب میشم و از فکرشون درمیام ولی الآن هم گرفتار یه خانومی توی سریال شبکه ۳ شدم.
در طول روز همش درگیر خیالپردازی هستم و از این لذت می برم ؛ به نظرتون مشکل چیه؟ چطور درمانش کنم؟
وقت بخیر. خیالپردازی در سنین نوجوانی طبیعی است. نگران نباشید. اگر از حال به بعد بتدریج کن نشد نشانه تنهایی شما است. باید معاشرتهای خود را با دوستان بیشتر کنید. ولی تا سنین 17 و 18 سالگی این خیالات بوجود می آید و طبیعی است. بخصوص اگر در جایی زندگی کنسد که روابط دختر و پسر براحتی انچام نشود.
سلام مجدد
ممنون از پاسخگویی شما به کامنت قبل
جناب دکتر در ادامه همون کامنت ، چندتا مسئه داشتم:
۱) خانواده من برای تحصیل بنده ، اصرار دارند که به مشاور تحصیلی مراجعه کنم و روش آنها رو بپذیرم ؛ اما من به شدت مقاوم هستم و نمی پذیرم ؛ این نشانه ocpd نیست؟؟
۲) خیالپردازی هایی که فرمودید در نوجوانی امری معمول است ، گاهی (نه همیشه) شدت میگرد و مانع پیشرفت است ؛ این نشانه md نیست؟ ممکنه علتش رو بفرمائید؟
۳) راهکار های واقعا موثری برای جلوگیری از این افکار هست؟ چون واقعا مانع از پیشرفت و مطالعه متمرکز هستند. اگر ممکنه این راهکارها رو بفرمائید.
با تشکر فراوان
1. خیر
2. باید با ذکر جزییات شدت ان مورد بررسی قرار بگیرد که چقدر وقت شما را اشغال می کند در طول روز
3. بررسی کنید چه زمان بیشتر چار خیالپردازی هستید. همراه با موسیقی، رانندگی، تماشی فیلم و…. انها را حذف کنید. برای خود با ساعت یاداوری کننده بگذارید تا اگر به رویا فرو رفتید به شما یاداوری کند که بیرون بیایید.
سلام
جناب دکتر سنایی من تمام مطالب سایتتون رو خوندم ، واقعا علمی ، موثر و منطقی هست و بسیار استفاده کردم
اما دکتر من متاسفانه دچار مشکل خیالپردازی شدم
موضوعات خیالپردازی هم گاهی درباره تحصیل من هستش (من دانش آموز دبیرستان تیزهوشان هستم)
گاهی هم راجع به هنرمندان خیالپردازی دارم
و گاهی موارد دیگه
این حس ، بسیار اذیت کنندست که فقط فکر کنی و نتونی ازش دل بکنی
البته یه مدت بهتر شدم ، اما گاهی دوباره بهش گرایش پیدا میکنم
و اینکه به نظر میاد من یا شخصیت وسواس جبری دارم یا کمالگرا هستم
چون در درس خوندن و موارد دیگه ، به شدت ریز و با برنامه هستم اما بسیار اوقات کارهام نیمه تموم هستن و همیشه دنبال بهترین زمان شروع هستم و…
اگر لطف کنید راهکاری در اختیارم بگذارید ممنون میشم
و اینکه من مطمئنم مثل من خیلی زیاد هست ، اگر یک مطلب علمی جامع مثل مطلب “درمان قطعی وسواس” تهیه کنید و روی سایت بگذارید ، قطعا برای بسیاری مفید خواهد بود.
با تشکر
خیالپردازی در دوران نوجوانی امری غیر معمول نمی باشد و طبیعی محسوب می شود. زیرا فرد از طریق خیالپردازی می تواند به هویت خود در آینده دست بیابد.
مقاله درمان کمالگرایی را در سایت مطالعه کنید. پاسخ شما در این مقاله داده شده است