روابط عاطفیروانشناسی رابطه

دلیل عشق و نفرت همزمان در یک رابطه + [10 نشانه این رابطه]

4.2/5 - (8 امتیاز)

آن چه در این مقاله می خوانیم

رابطه عشق و نفرت چیست؟

‌رابطه عشق و نفرت رابطه‌ای است که در آن هر دو فرد احساسات قوی برای یکدیگر دارند اما در ابراز آن‌ها باثبات نیستند. بنابراین در برخی موارد با یکدیگر عاشقانه رفتار می‌کنند و در برخی دیگر مانند دشمن یکدیگر عمل می‌کنند. اگر به پارتنر خود همانقدر که عشق می‌ورزید، متنفر نیز هستید، شما در رابطه عشق و نفرت قرار دارید.

زوج‌هایی که در رابطه عشق و نفرت هستند، تمایل دارند کلمات زشتی را به کار ببرند که منظوری از آن‌ها ندارند. در برخی مواقع، آن‌ها نمی‌توانند یکدیگر را تحمل کنند و ممکن است بخواهند به رابطه پایان دهند ولی آن را به پایان نمی‌رسانند.

علاوه بر ناهماهنگی آشکار در احساسات این افراد، نشانه‌های مشخص دیگری وجود دارند که این نوع رابطه را تعیین می‌کنند.

رابطه عشق و نفرت ۱
رابطه عشق و نفرت ۱

چرا رابطه عشق و نفرت بوجود می‌آید؟

افرادی که در کودکی در یک خانواده پرنوسان و پرآشوب بزرگ شده‌اند، در بزرگسالی نیز دچار روابط پرنوسان می‌شوند. این افراد نمی‌توانند روابط باثبات تشکیل دهند و تنها رابطه آشنا برای آنها رابطه پرافت و خیز است. این افراد در رابطه مدام قهر و آشتی می‌کنند. آنها فقط زمانی بعد از قهر، آشتی می‌کنند که بتوانند عشق و علاقه خویش را ابراز کنند و احساس کنند دیگری او را دوست دارد. در این لحظات آنها بیشتر احساس صمیمیت می‌کنند.

در یک رابطه ثابت این افراد احساس کسالت می‌کنند و به عشق طرف مقابل مشکوک هستند و نمی‌توانند مطمین باشند که آیا دیگری او را دوست دارد یا نه.

باور این افراد آن است که رابطه با درد و تنش همراه است. بنابراین یک رابطه اگر همراه با تنش و درد نباشد از نظر آنها غیر صمیمانه و مشکوک بوده و واقعی نیست. آنها این نوع روابط را تنها نوع رابطه می‌دانند و روابطی از نوع دیگر نمی‌توانند ایجاد کنند.

گروه دیگری از افراد که رابطه عشق و نفرت ایجاد می‌کنند کسانی هستند که احساس دوست داشتنی بودن و ارزشمندی درباره خویش ندارند. آنها باور دارند که لایق عشق نمی‌باشند. بنابراین بر اساس افکار منفی خود عمل می‌کنند و این افکار منفی باعث می‌شود رفتارهای مخربی از خود نشان دهند که زندگی آنها را به تنش می‌کشد. گروهی نیز باور دارند که اگر رابطه آنها دوام آورده است، بخاطر تقلاهایی است که انجام می‌دهند تا تضادها و مشکلات را تحمل کنند. تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد افرادی که عزت نفس پایینی دارند، تمایل بیشتری دارند تا رابطه خود را تماما بد یا تماما خوب درنظر گرفته و بین این دو حد در نوسان باشند.

واقعیت آن است که داشتن یک رابطه باثبات و بدون مشکلات اساسی، به‌معنای واقعی نبودن و ارزشمند نبودن آن نیست.

۱۰ نشانه رابطه عشق و نفرت

بسیاری از زوج‌ها رابطه عشق و نفرت را تجربه می‌کنند و به راهی برای بهبود آن فکر می‌کنند. می‌توان گفت روابط پیچیده هستند و هرکس احساسات را به روش‌های مختلف ابراز می‌کند. شما و شریک زندگیتان ممکن است در یک نقطه سرشار از عشق و هیجان باشید و در بقیه مواقع رقیب یکدیگر شوید.

در ابتدا، ممکن است شما به این مسئله زیاد فکر نکنید و با جریان پیش بروید. با این حال، زمانی که رابطه رشد می‌کند و احساسات عشق و نفرت پیچیده می‌شوند، شما برای غرق شدن در احساسات منفی نگران می‌شوید. همینطور ممکن است به اینکه آیا وارد رابطه شدن تصمیم درستی بوده است فکر کنید.

این مطلب به جزئیات رابطه عشق و نفرت، دلایل وقوع و راهکارهایی برای مدیریت آن می‌پردازد.

اگر شما و شریک زندگیتان بدون تعادل درگیر احساسات شدیدی هستید، بقیه رفتارها و نشانه‌ها را برای مشخص کردن نوع رابطه در نظر بگیرید.

رابطه عشق و نفرت ۲
رابطه عشق و نفرت ۲

۱. گاهی اوقات احساس می‌کنید که آن‌ها یک نعمت در زندگی شما هستند

احساسات بیش از حد روابط عشق و نفرت را تعریف می‌کنند. گاهی اوقات شما به دلیل ویژگی‌های جذابی که در فرد مقابلتان وجود دارد، احساس می‌کنید خوش‌شانس‌ترین فرد دنیا هستید. شما ممکن است این را دوست داشته باشید که شریک زندگیتان فردی پویا، با تمرکز در زندگی و مفید است که همیشه شما را در اولویت قرار می‌دهد. هر چقدر هم که تلاش کنید، همچنان ویژگی‌های خاصی را در آن فرد، مقاومت ناپذیر می‌بینید.

۲. گاهی اوقات شما فقط نمی‌توانید آن‌ها را تحمل کنید

ویژگی‌هایی وجود دارند که احساس انزجار مطلق ایجاد می‌کنند. این می‌تواند نفس آن فرد، خلق و خوی منفی یا رگه‌هایی از تنبلی باشد. این عادات یا ویژگی‌ها می‌توانند عوامل جدایی رابطه نباشند اما در مواقعی باعث ایجاد اختلاف شوند. در این اوقات شما این احساس را خواهید داشت که وارد رابطه شدن با شریک زندگیتان، یک اشتباه بوده است.

۳. شما از یکدیگر جدا می‌شوید و بارها به رابطه برمی‌گردید

­­­­­­در یک رابطه عشق و نفرت، احساس عشق و تنفر شما نسبت به یکدیگر، با اشتیاق همراه است. زمانی که هر دوی شما بحث می‌کنید، شدتی در آن وجود دارد که می‌تواند به صدا زدن اسم دیگری با جنبه‌ی منفی و تهدیدهایی برای قطع رابطه منجر شود. در این لحظات پرتنش، شما ممکن است حس تند و زننده‌ای نسبت به یکدیگر پیدا کنید.

حتی با وجود اینکه به تمام کردن این رابطه فکر می‌کنید، احتمال دارد حس شما تغییر کند و صلح کنید، به یکدیگر به طور کامل عشق بورزید و فراموش کنید که مدتی پیش در درگیری با آن شدت قرار داشته‌اید. اما این عشق نیز کوتاه مدت است، چرا که چرخه‌ی جدایی و صلح ادامه دارد.

رابطه عشق و نفرت ۳
رابطه عشق و نفرت ۳

۴. شما به رابطه‌ی خود به عنوان یک چالش نگاه می‌کنید

در ابتدا، شما به نقاط مثبت در فرد مقابلتان جذب شده‌اید (و هنوز هم این حس را دارید). اما زمانی که نقاط منفی دیده شدند، غافلگیر شده بودید و می‌خواستید رابطه را قطع کنید. با این حال، نقاط مثبت به اندازه‌ای خوب می‌باشند که رهایی از آن‌ها مشکل است یا اینکه شما برای اتمام رابطه بدون تلاش مجدد، زمان و انرژی زیادی را صرف کرده‌اید. پس شما شروع می‌کنید به رابطه به عنوان یک دارایی باارزش نگاه کنید، با این انگیزه که آن‌ها را به دست آورید. ممکن است تلاش کنید تا آن‌ها را برای همیشه به خودتان متعهد نگه دارید یا تسیلم به نیازها و خواسته‌های خود کنید.

۵. شما نمی‌دانید که رابطه به کجا می‌رود

زوج‌های دیگری را می‌بینید که در رابطه پیش می‌روند، از یکدیگر حمایت می‌کنند و یکدیگر را درک می‌کنند، اما شما در چرخه معیوب عشق و تنفر گیر کرده‌اید.

شما با تمام احساسات مختلط و تکرار تغییرات شدید، قادر به فهمیدن آینده‌ی رابطه نیستید. شاید به رابطه عادت کرده‌اید یا از تنها بودن می‌ترسید پس به ماندن در آن ادامه می‌دهید.

۶. عدم ارتباط عاطفی سالم

در حالی که شما ویژگی‌های مشخصی را در فرد مقابل خود تحسین می‌کنید، آن‌ها را به اندازه کافی برای قبول کردن نقص‌هایشان دوست ندارید. این مانع برقراری ارتباط عاطفی در هردوی شما می‌شود؛ امری که برای طول عمر رابطه ضروری می‌باشد.

شما ممکن است به دنبال کمال باشید و سعی کنید فرد مقابلتان را در تصویر ذهنی خود از یک مرد یا زن بی‌نقص قرار دهید. هر زمانی که آن‌ها کار شگفت انگیزی انجام می‌دهند، قلب شما برای آن‌ها از عشق پر می‌شود. همینطور هر زمانی که آن‌ها برخلاف میل شما عمل می‌کنند، تنفر شما نسبت به آن‌ها شروع می‌شود. احساسات شما نسبت به آن‌ها وابسته به شرایط شده است و این به آن‌ها بستگی دارد که چه احساسی را در شما ایجاد کنند.

۷. هردوی شما بار عاطفی دارید

عدم وجود ارتباط عاطفی می‌تواند منجر به دعواها و درگیری‌های مداوم شود. در یک نقطه، شما دیگر در مورد مشکلی بحث نمی‌کنید و شروع به پنهان کردن مشکلات از شریک زندگیتان می‌کنید.

به عنوان مثال شما از همسرتان برای نشستن ظرف‌ها عصبانی هستید. به جای اینکه فقط آن مشکل را مطرح کنید، از آن استفاده می‌کنید تا تمام مشکلات حل نشده‌ی قبلی را نیز به زبان بیاورید. چنین عصبانیت انباشته شده‌ای به سمت تنفر و خشم هدایت می‌شود؛ مثل یک بمب ساعتی که آماده است تا در کوچکترین اختلال منفجر شود. زمانی که این اتفاق بیفتد، عدم وجود ارتباط عاطفی مناسب، شرایط را بدتر می‌کند.

۸. ویژگی‌هایی که در شریک زندگی خود دوست ندارید شما را مدام آزار می‌دهند

همانطور که کمی قبل‌ گفته شد، ممکن است ویژگی‌هایی در شریک زندگی شما وجود داشته باشند که نمی‌توانید آن‌ها را تحمل کنید. بنابراین، حتی اگر احساس می‌کنید که به طرز شگفت انگیزی به سمت آن‌ها جذب می‌شوید، از جنبه‌هایی که در آن‌ها دوست ندارید، اذیت می‌شوید. این باعث می‌شود کاملاً عاشق آن‌ها بودن یا متنفر بودن از آن‌ها برای شما دشوار باشد.

ممکن است سعی کرده باشید با فرد مقابلتان درباره‌ی چیزهایی که شما را اذیت می‌کنند صحبت کنید، اما هیچ تغییری ایجاد نشده است و در نهایت به این نتیجه می‌رسید که آن‌ها هیچ‌وقت تغییر نمی‌کنند. این شما را ناامید می‌کند؛ چرا که نمی‌توانید تصمیم بگیرید برای چیزهای خوب در رابطه بمانید یا به دلیل چیزهای بد آن را ترک کنید.

‌۹. شما بیشتر از صحبت با یکدیگر، راجع به یکدیگر حرف می‌زنید

زمانی که شما از فرد مقابلتان مطمئن نیستید و صحبت با آن‌ها نتیجه‌ای برایتان ندارد، سعی می‌کنید با انتقال دادن مشکلات رابطه به دوستان و خانواده خود، صداهای ذهنتان را آرام کنید.

ممکن است احساس کنید که آن‌ها مسائل را متفاوت می‌بینند یا می‌دانند چطور رابطه‌ شما را درست کنند. شما بدون فکر کردن، به این نیاز دارید که احساساتتان را با دوستان خود برای حمایت و تأیید به اشتراک بگذارید. می‌دانید که این امر ممکن است به شریک زندگیتان آسیب بزند یا او را ناراحت کند، اما نمی‌توانید جلوی این کار را بگیرید چون شک‌هایی که در ذهن شما هستند نمی‌گذارند ثابت بمانید.

۱۰. شما سعی می‌کنید ایمن بازی کنید

رابطه‌ی سالم رابطه‌ای است که در آن بتوانید خودتان باشید، بدون مرز عشق بورزید و یکدیگر را بدون هیچ قید و شرطی قبول کنید. اما در رابطه‌ی عشق و نفرت، شما گاهی در رابطه و گاهی بیرون از آن هستید.

چنین احساسات ناقصی باعث می‌شوند از خودتان محافظت کنید. شما به دلیل ترس از طرد شدن و صدمه دیدن، با حالت امن بازی می‌کنید. شروع به ساختن سناریوهایی در سرتان می‌کنید که چگونه می‌توانید بدون دردسر از رابطه بیرون بیایید. سعی می‌کنید روی ویژگی‌هایی که از آن‌ها متنفر هستید تمرکز کنید و شریک زندگی خود را کنار بگذارید.

اگر شما بتوانید با رفتارهایی که در بالا ذکر شد ارتباط برقرار کنید، به این معنی است که در یک رابطه عشق و نفرت قرار دارید. ممکن است متعجب شوید که چطور با شریک زندگیتان در این موقعیت قرار گرفته‌اید؟

رابطه عشق و نفرت ۴
رابطه عشق و نفرت ۴

6 دلیل رابطه عشق و نفرت در زوج‌ها

شما و شریک زندگیتان یک شبه در این گرداب عشق و نفرت قرار نگرفته‌اید. این شرایط نتیجه‌ی موارد جزئی زیادی می‌باشد که در اینجا برخی از آن‌ها ذکر شده است.

۱. ایگو:

ایگو و عشق نمی‌توانند با هم باشند. اگر شما و فرد مقابلتان ایگوهای بزرگی دارید که عشق شما را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، پس در پذیرش عیب‌های خود به مشکل برمی‌خورید. همینطور زمانی که فرد مقابلتان سعی در اشاره به این مسئله داشته باشد، احتمالاً آن را منفی برداشت می‌کنید.

۲. مشکلات سازگاری:

زمانی که دیدگاه‌ها و انتظارات شما از عشق، زندگی، اهداف و رویاها با هم مطابقت نداشته باشند، همه چیز می‌تواند اشتباه پیش برود.

۳. شخصیت‌های انعطاف ناپذیر:

اگر هر دو فرد دارای عقاید و دیدگاه‌های شخصی قوی باشند و حاضر نباشند آن‌ها را بخاطر یکدیگر رها کنند یا حتی کمی انعطاف بخاطر حفظ رابطه‌شان ایجاد کنند، در این صورت عشق می‌تواند طی زمان بسیار کوتاهی تبدیل به نفرت شود.

۴. مشکلات کنترل:

یکی دیگر از نکات منفی که در شخصیت قوی وجود دارد، ضرورت به کنترل می‌باشد. اگر شما و شریک زندگیتان مرتب درباره اینکه چه کسی کنترل رابطه را در دست دارد صحبت می‌کنید، در این صورت تنها جنگ وجود دارد و عشق در رابطه نیست.

۵. خیانت، حسادت و ناامنی:

چنین ویژگی‌های منفی نیز رابطه را در چرخه‌ی عشق و نفرت قرار می‌دهند. اگر شما از این مشکلات چشم‌پوشی کنید و آن‌ها را به جای مطرح کردن نادیده بگیرید، آن‌ها می‌توانند در شما تنفر و خشم ایجاد کنند.

۶. سعی کنید جدا از خودتان، فقط دیگران را به کمال برسانید:

زمانی که شما همیشه نقص‌ها را می‌بینید و می‌خواهید فرد مقابلتان بی‌نقص باشد اما عیب‌های خود را نادیده می‌گیرید، به ناچار یک موقعیت عشق و نفرت ایجاد می‌کنید.

زمانی که شما دلیل همه آن احساسات شدید اما ناپایدار را شناسایی ‌کنید، می‌توانید قبل از اینکه رابطه‌تان به سمت جدایی برود، برای درست کردن آن‌ها تلاش کنید. ما در ادامه چند نکته برای نحوه انجام این کار به شما پیشنهاد می‌کنیم.

عوارض عشق و نفرت در رابطه زناشویی

در یک رابطه عشق و نفرت زوجین هم احساسات مثبت و هم منفی را در اوج آن تجربه می کنند و رابطه یک ریتم ثابت و یکنواخت ندارد. همین موضوع برای برخی افراد نشانه زنده بودن رابطه می‌باشد. این موضوع بر سلامت روان هر دو نفر تاثیر می‌گذارد. اگر آنها نتوانند درک کنند که یک رابطه سالم چگونه است، به‌دشواری می‌توانند این چرخه عشق و نفرت را بشکنند و از آن خارج شوند. در این رابطه عشق و نفرت آنها احساس کاذب عشق را در یک رابطه دریافت می‌کنند و تنها در صورت وجود نوسان‌های شدید رابطه خود را معنادار می‌دانند.

بنابراین رابطه عشق و نفرت علاوه بر آنکه سلامت روان زوجین را از بین می‌برد، آنها را در باورهای خویش مبنی بر دوست داشتنی نبودن، ارزشمند نبودن و از همه مهمتر باورشان را در رابطه با شکل یک رابطه، تحکیم می‌کند. آنها نمی‌توانند یک رابطه سالم را تشخیص داده و در جهت آن گام بردارند.

راه‌های مقابله با یک رابطه عشق و نفرت

۱. افکار خود را پاک کنید:

مشکل اصلی در یک رابطه عشق و نفرت، عدم تصمیم‌گیری است. شما نمی‌توانید جایگاه خود را در رابطه مرتب زیر سوال ببرید و انتظار داشته باشید همه چیز بهتر شود. برای اینکه رابطه خود را از این مرحله ناامیدکننده خارج کنید، لازم است ابتدا شما و شریک زندگیتان هردو مشخص کنید که آیا می‌خواهید این رابطه را ادامه دهید یا آن را رها می‌کنید.

رابطه عشق و نفرت می‌تواند تنها یک مرحله گذرا باشد، مگر اینکه شما در یک رابطه توهین‌آمیز یا سمی قرار داشته باشید. پس با تلاش درست، می‌توانید این مرحله را به سمت مسیر خوشبختی هدایت کنید.

۲. احساسات منفی را شناسایی کنید:

قدم بعدی شناسایی احساسات منفی است که باعث ایجاد درگیری می‌شوند. این ممکن است عدم صبوری شما در رابطه با خلق و خوی فرد مقابلتان باشد که هردوی شما را آزرده می‌کند.

بنابراین دفعه بعد که در آستانه رفتار تند با شخص دیگر قرار گرفتید، برای لحظه‌ای متوقف شوید و فکر کنید. اگر قادر به کنترل خشم خود نیستید، پس واکنش نشان ندهید. بگذارید زمان بگذرد و با ذهنی آرام به موقعیت دوباره فکر کنید.

۳. به نقاط مثبت اهمیت دهید:

همه افراد اشکالاتی دارند و این کاملاً طبیعی است. هر چه زودتر این را بپذیرید، بهتر است؛ زیرا زمانی که فرد را همانطور که هست بپذیرید، خود را از افکار منفی و سوال‌های آزاردهنده رها می‌یابید.

هنگامی که افکار منفی کنار گذاشته می‌شوند، شما قادر به دیدن نقاط مثبت یکدیگر هستید که باعث می‌شوند رابطه برای خوشبختی متعادل شود، اعتمادبه‌نفس شما راجع به خودتان و رابطه بیشتر شود و شروع اعتماد کردن به شریک زندگیتان کنید. با این حال، اگر یکی از طرفین دچار رفتار خودشیفته باشد یا تهدیدی برای شما و فرزندانتان محسوب شود، این می‌تواند درست نباشد.

۴. زمان بیشتری را با یکدیگر بگذرانید:

ممکن است این امر قدم ساده‌ای به نظر برسد، اما وقتی یک زوج در رابطه عشق و نفرت قرار داشته باشند، تحمل یکدیگر و داشتن گفتگویی شاد بدون دعوا، یک معجزه می‌باشد‌.

هنوز دعواها و اوقات دشوار وجود خواهند داشت. تا جایی که می‌شود با یکدیگر زمان بیشتری بگذرانید، به قرارهای متعدد بروید، فعالیت‌هایی را انجام دهید که هردوی شما از آن‌ها لذت می‌برید. این به ایجاد دوستی بین شما کمک می‌کند. همچنین، هنگاهی که متوجه شدید با یک بن‌بست مواجه هستید، مانند دو انسان بالغ آن را مطرح کنید و از داشتن رفتارهای تند با یکدیگر جلوگیری کنید. شما از اینکه ببینید یک مشکل چقدر راحت می‌تواند حل شود، غافلگیر خواهید شد.

۵. بدانید چه چیزی را رها کنید:

دلیلی برای اینکه شما نمی‌توانستید فرد دیگر را کنار بگذارید وجود دارد، حتی اگر (بعضی اوقات) از آن‌ها متنفر شوید. آن دلیل را پیدا کنید، به آن فکر کنید و اگر احساسات منفی را حس می‌کنید مانند ایگو، رفتار کنترل‌گر و ماهیت سخت که از رابطه مهم‌تر نمی‌باشند، در این صورت آن‌ها را بدون فکر دیگری رها کنید.

قرار داشتن در یک رابطه عشق و نفرت ممکن است خوشایند نباشد. با این حال، اگر شما این مرحله را با موفقیت هدایت کنید، پیوندی قوی و سالم با شریک زندگیتان ایجاد خواهید کرد که می‌تواند رابطه شما را به ارتفاعات جدیدی برساند. پس عشق خود را با عجله قربانی نکنید. صبور باشید و ببینید چه چیزی می‌توانید به دست بیاورید. با این وجود، اگر رابطه سمی و توهین‌آمیز باشد و فرد دیگر از طبیعت مهربان شما سوءاستفاده کند، باید آن رابطه را قطع کنید. دست کشیدن از چیزهای اشتباه به دلایل درست، همیشه ایده خوبی می‌باشد.

باورهای اشتباه درباره عشق و نفرت

مهمترین باور اشتباه درباره رابطه عشق و نفرت آن است که این نوع رابطه را نشانه عشق شدید و اهمیت‌دادن به یکدیگر می‌دانند. این افراد استدلال می‌کنند که چون او را زیاد دوست دارم و برای من مهم است، اینگونه رفتار می‌کنم. این افراد از آنجایی که با یک رابطه سالم آشنا نیستند، این نوع رابطه را تنها نوع رابطه می‌دانند که می‌توان به صمیمیت رسید. در ادامه به برخی باورهای غلط درباره عشق و نفرت می‌پردازیم.

  1. از جمله باورهای اشتباهی که انسان‌ها درباره عشق و نفرت دارند آن است که عشق هر مشکلی را آسان می‌کند. آنها باور دارند عشق باعث می‌شود بالاخره فرد مقابل تغییر کند و فقط کافی است دوستش داشته باشیم و به او عشق بورزیم.
  2. باور غلط دیگر آن است که نفرت را حسی ماندگار می‌دانند. وقتی حس نفرت بر کسی غلبه کرد، آن‌را ماندگار و نشانه پایان رابطه می‌دانند. در حالی که یک رابطه نوسان دارد و احساسات انسانی نیز بسیار پیچیده است. انسان در آن واحد می‌تواند عشق و نفرت را نسبت به یک فرد تجربه کند. این موضوع نباید فرد را بترساند و رابطه را از دست رفته بداند. بلکه باید همواره روی بهبود رابطه و افزایش احساسات خوب در قیاس با احساسات بد و منفی کار کرد.
  3. باور اشتباه دیگر درباره عشق آن است که آن را ناخواسته و غیر ارادی می‌دانند. در حالی که عشق ورزیدن یک هنر است و تنها با تمرین و ممارست کسب می‌شود. عشق یک پدیده اتفاقی نیست. آنچه در فیلم‌ها و سریال‌ها از عشق نشان می‌دهند، عشق نبوده و تنها یک جاذبه فیزیکی و هورمونی می‌باشد.
  4. عشق باعث تعهد نمی‌شود. اگر فردی از نظر اخلاقی و روانی متعهد نباشد، با عشق نمی‌توان او را متعهد به رابطه کرد. این یک باور غلط است که اگر کاری کنم عاشقم باشد، دیگر رفتارهای غیرمتعهدانه نخواهد داشت.

نکات کلیدی در رابطه عشق و نفرت

  •  رابطه عشق و نفرت تکرار تغییرات شدیدی از صلح‌ها و جدایی‌ها می‌باشد.‌
  •  مشکلات سازگاری یا ناامنی‌های دیگر می‌توانند عوامل این نوع رابطه باشند.
  • کنار گذاشتن ایگوی خود، پاک کردن افکار و تمرکز کردن روی نقاط مثبت می‌توانند به ایجاد یک پیوند قوی کمک کنند.

 

منبع:

https://www. momjunction. com/articles/love-hate-relationship_00494833/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا