دکتر روانشناسدکتر روانشناس خوب

روانشناس در نروژ

امتیاز

پیدا کردن یک روانشناس در نروژ برای ایرانیان

با توجه به ویژگی‌های خاص این کشور و تفاوت فرهنگی، احتمالاً اندکی پیدا کردن یک روانشناس در نروژ دشوار است. تفاوت‌های فرهنگی بین یک روانشناس در نروژ و معیارها و ارزش‌های متفاوت او با ارزش‌های یک خانواده ایرانی، فهم مشکلات را اندکی دشوار می‌کند.

مشکلات مهاجرت

از سویی دیگر، مشکلات و مسائل مهاجرت که گریبان‌گیر ایرانیان می‌شود و وارد شدن به دنیایی که از هر سو با دنیای پیشین آنها متفاوت بوده است و نوع ارتباط متفاوت انسان‌ها با یکدیگر، هر یک می‌تواند احساس دلتنگی، بی‌هویتی و عدم تعلق را به فرد القاء کند.

افرادی که مهاجرت می‌کنند معمولاً به دلایل مشکلاتی که در کشور مقصد داشته‌اند، قصد مهاجرت به کشور دیگری را می‌کنند. به‌همین دلیل آنها در کشور مبداء به‌کلی از مشکلات پیشین خود رها نمی‌شوند. و گروهی از مشکلات را همچنان با خود به کشور مقصد می‌برند. انسان‌ها با این تصور که مشکلات را به‌جای می‌گذارند و در کشور مقصد زندگی جدید و بی‌مشکلی را آغازمی‌کنند، مهاجرت‌می‌کنند. درحالیکه در عمل متوجه می‌شوند علاوه بر مشکلات کشور مقصد، مشکلات کشور خود را نیز همچنان باخود به‌دوش می‌کشند.

اگر انسان کاری را هر روز به‌صورت عادت و از روی تکرار انجام دهد، استرسی را تحمل نمی‌کند. مثلاً رانندگی کردن در اوایل همراه با استرس است. ولکن بعد از مدتی رانندگی کردن به عادت تبدیل می‌شود و شما دیگر استرسی نخواهید داشت. البته اگر قرار باشد در کشور دیگری که فرمان ماشین، عکس کشور شما است رانندگی‌کنید؛ مجدداً دچار استرس خواهید شد. مهاجرت عبارتست از مواجه شدن ناگهانی با پدیده‌های بسیار جدید و گاهاً غیرمنتظره که میزان تطابق انسان را به‌چالش می‌کشد. شرایط جدید ناگهان فرد را با استرس‌های شدیدی روبرومی‌کند که اندکی زمان لازم‌است تا فرد بتواند خودش‌را با آن تطبیق‌دهد.

توجه به تخصص و حس همدلی روانشناس

بنابر همه موارد ذکر شده، پیدا کردن روانشناسی که شما را با توجه به معیارها و ارزش‌هایتان درک کند، موضوعی قابل توجه و مهم است. اما علاوه بر آنکه روانشناس باید با فرهنگ مراجع آشنا باشد، باید دقت کنید زمینه تخصص روانشناس چه می‌باشد. هر روانشناسی نمی‌تواند درباره هر موضوعی به مراجع کمک کند، زیرا زمینه تخصص روانشناسان متفاوت است.

روانشناسان باید دارای ویژگی‌های زیر باشند:

مهارت‌های تحلیلی.

روانشناسان باید قدرت تحلیل اطلاعاتی که جمع‌آوری می‌کنند را داشته باشند و از آنها نتیجه منطقی بگیرند.

مهارت‌های ارتباطی.

روانشناسان باید مهارت‌های ارتباطی قوی داشته باشند زیرا بیشتر وقتشان را صرف گوش‌دادن و صحبت با بیماران می‌کنند.

مهارت‌های مشاهده‌ای.

روانشناسان نگرش و رفتار افراد را مطالعه می‌کنند. آنها باید بتوانند افراد را تماشا کنند و معانی احتمالی حالات چهره، وضعیت بدن، اعمال و تعاملات افراد را درک‌کنند.

صبر.

روانشناسان باید صبر و حوصله داشته باشند، زیرا درمان بیماران ممکن است زمان زیادی ببرد. همچنین هنگام برخورد با افرادی که دارای اختلالات روانی یا رفتاری هستند، باید صبور باشند.

مهارت‌های حل مسئله.

روانشناسان برای یافتن درمان یا راه‌حل برای مشکلات روانی و رفتاری به مهارت‌های حل مسئله نیاز دارند.

امانت‌داری.

روانشناسان باید مشکلات بیماران را محفوظ نگه‌دارند و بیماران باید بتوانند به روانشناسان در درمان مشکلاتشان، اعتماد کنند.

نکته مهم دیگر، حس همدلی روانشناس است. مهمترین ویژگی یک روانشناس خوب، حس همدلی با مراجع است. همدلی یک مشاور یعنی توانایی درک احساسات مراجع. یک روانشناس که درگیر ضعف‌های شخصیتی خود است و همواره تاکید دارد تا توانایی‌ها و برتری‌های خود را به رخ مراجع بکشد، مسلما نمی‌تواند به خواسته‌های واقعی مراجع علاقه نشان دهد. مراجع باید احساس پذیرفته شدن از سوی مشاور کند. روانشناس باید شنونده خوبی باشد. روانشناس باید دارای ثبات احساسی باشد تا مشکلات شخصی او در کارش تاثیر نگذارد.

همه موارد ذکر شده در بالا لزوم یافتن یک روانشناس در نروژ را که دارای استانداردهای مطلوبی باشد، بیشتر می‌کند. این سایت قصد دارد با ارائه مطالبی در همه زمینه‌های روانشناسی، به مخاطب کمک کند تا مشکلاتش را با افزایش دانش و بینش درباره خود، اطرافیان و محیط، تا حد امکان مرتفع سازد.

همچنین روانشناسانی که از کشورهای متفاوت چون ایرانترکیههندآمریکا در این مجموعه حضور دارند، در هنگام لزوم می‌توانند راهگشای مشکلات شما باشند. شما می‌توانید مشکلات خود را به ایمیل سایت (dr.kamyar.sanaie@gmail.com) ارسال کنید و از راهنمایی همکاران ما برخوردار شوید.

اگر تشخیص می‌دهید لازم است با متخصصین این مجموعه مشاوره داشته باشید، می‌توانید با ارسال پیام به واتس آپ– ایمو و یا تلگرام (۰۹۰۳۴۷۳۳۰۰۹) تقاضای وقت مشاوره کنید.

ارتباط با دکتر کامیار سنایی

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. سلام آقای دکتر. خیلی ممنونم از مقالات خوبی که مینویسید. من به وسواس دچار هستم، وسواس فکری. دو سال تحت دارو درمانی بودم اما هیچ تغییری در من ایجاد نشد. شما دارو هم تجویز میکنید؟ آیا مشاوره بدون دارو میتونه برای من کمک کننده باشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا