روانشناس ایرانی در استانبول برای افراد خارج از کشور
روانشناس ایرانی در استانبول
هدف ما در این مقاله، کمک به افرادی است که میخواهند یک روانشناس ایرانی در استانبول و یا هر جای دیگری خارج از کشور پیدا نمایند.
کلینیک آچیک ماوی در استانبول ارایه دهنده خدمات روانشناسی در زمینه اضطراب، افسردگی، وسواس، پانیک و مشاوره زوج و نیز کودک می باشئ. کلینیک ما در استانبول از همکاران مجربی بهره می برد که نام برخی از آنها در ادامه ذکر می شود. همکاران ما در کلینیک استانبول عبارتند از:
دکتر کامیار سنایی: رواندرمانگر و مشاور، هیپنوتراپ و عضو انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران می باشد. دکتر کامیار سنایی نویسنده کتابهایی در زمینه وسواس، پانیک، پورنوگرافی و تعلیم و تربیت می باشند. وی در حال حاضر در کلینیک آچیک ماوی (acikmavi) مشغول به ارایهی مشاوره و رواندرمانی میباشد.
دکتر امین حسینی: دکتر امین حسینی روانکاو، روانشناس بالینی و متخصص طب سوزنی است. پس از اتمام دانشگاه، با بهترین اساتید حوزهی روانشناسی نظیر پروفسور Titzer و پروفسور Massaro همکاری نموده است. وی تمامی دورههای روانکاوی، روانشناسی بالینی و طب سوزنی را به اتمام رسانیده است. دکتر حسینی در سال ۲۰۱۵ تحقیقات خود را در ترکیه به عنوان مدیر تیم تحقیقاتی و سرپرست دستیار پروفسور Titzer آغاز نموده است. وی در حال حاضر در کلینیک آچیک ماوی (acikmavi) مشغول به ارایهی مشاوره و رواندرمانی میباشد.
نیلوفر جباری: کارشناس ارشد روانشناسی بالینی. روانشناس بالینی کودک و نوجوان و متخصص مشکلات رفتاری ، اضطراب، افسردگی، پرخاشگری، سازگاری با طلاق والدین،و…
چگونه یک روانشناس ایرانی در استانبول پیدا کنیم؟
داشتن مدرک رشته روانشناسی و رشتههای مرتبط به آن برای لایق بودن و شایستگی یک مشاور، لازم اما کافی نمیباشد. لازم است تا ویژگیهای یک دکتر روانشناس خوب را مرور کنیم تا با آگاهی از آنها بتوانیم یک روانشناس ایرانی خوب در استانبول شناسایی نماییم.
اولین نکته آن است که قریب به اکثر مردم بینشی از آنکه یک درمانگر و یا مشاور باید داری چه خصوصیاتی باشد و مراجع باید چه توقعی از مشاور داشته باشد، ندارند. یک روانشناس توانا و باتجربه میتواند با توصیههای بهموقع و مناسب، به رشد فردی، خانوادگی و اجتماعی مراجع کمک کند، و از سویی دیگر مشاور بیتجربه، غیرمتعهد و کار نابلد میتواند برای مراجع آسیبزا باشد. موقعیت رواندرمانگر و مشاور در ارتباط با مراجع بگونهای است که میتواند تاثیر شدید و زیادی در هر دو جهت مثبت و منفی داشته باشد.
ویژگیهای یک روانشناس ایرانی در استانبول یا هر جای دیگر
۱. حس همدلی:
مهمترین ویژگی یک روانشناس خوب، حس همدلی با مراجع است. همدلی یک مشاور به چه معنا است؟ همدلی یعنی مهارت و قدرت درک احساسات مراجع.
رواندرمانگر و مشاوری که بهواسطه ضعفهای شخصیتی خود، تاکید دارد همواره مهارت، قدرت و برتری خود را به رخ مراجع بکشد، آنقدر درگیر این ضعف و مشکل خویشتن است که بهیچوجه نمیتواند به درخواستهای مراجع علاقه نشان دهد.
مطمئن شوید که درمانگر و مشاور شما توانایی ایجاد و حفظ یک رابطه صمیمانه با شما را دارد، زیرا بخش اعظم مشکلات فرد از احساسات دوست نداشتنی بودن و غیرقابل پذیرش بودن ایجاد میشود. اینها مشکلاتی است که در فضای خانه در کودکی ایجاد شده و در جامعه به آن دامن زده میشود. در صورتی که مشاور هم این الگوی فرد را که از آن زخم نیز خورده است، تکرار کند؛ نه تنها کمکی به حال مراجع نیست، بلکه درد و زخم او را عمیقتر میکند.
مشاوری که خود از لحاظ روحی و شخصیتی فردی رشد یافته نباشد، نمیتواند با مراجع احساس همدلی کند. مشاور اگر خود احساس دوستداشتنی بودن را دریافت نکرده باشد، نمیتواند بهدیگران این احساس را بدهد.
۲. خودکنترلی احساسی و عاطفی:
احتمالاً این ویژگی، مهمترین ویژگی است! مشاور یا روانشناس باید حداقل از نظر روانی، تعادل داشته باشد. این ویژگی به او اجازه میدهد تا احساسات خود را قاطعانه و مستقل با آنچه برای بیمار اتفاق میافتد، تنظیم کند. البته، خودکنترلی عاطفی به این معنا نیست که برخی از رویدادها تأثیری بر روانشناس نداشته باشد، زیرا در نهایت، او فردی با احساسات است. اما این ویژگی به روانشناس این امکان را میدهد که احساسات خود را در هنگام مواجهه با مراجعش تنظیم کند، مثلا احساس غمگینی شدید یا عصبانیت مراجعش را با خشم پاسخ ندهد. خودکنترلی عاطفی مشاور همچنین باعث ایجاد اعتماد به نفس در بیمار میشود و درمانگر به عنوان فردی باثبات برای تکیه کردن در نظر گرفته میشود.
۳. احساس پذیرفته شدن:
مراجع باید احساس کند که از سمت مشاور مورد پذیرش قرار دارد. او باید درک و احساس کند که با هر فکر و احساسی مورد پذیرش مشاور است. مراجع بهطور معمول با احساسات بدی نسبت به خود، به درمانگر رجوع میکند. او خودش را مورد انتقاد، سرزنش و ملامت قرار میدهد. به همین دلیل باید به مشاوری مراجعه کند که به ارزش ذاتی همه انسانها فارغ از رنگ، نژاد، مذهب، تحصیلات، میزان ثروت، موقعیت اجتماعی و مشکلی که بهخاطر آن ارجاع کرده است، یقین دارد و باور دارد که در صورتی که شرایط برای مراجع و یا هر انسانی فراهم شود، میتواند استعدادهای خود را شکوفا کند، گوهر خویش را پیدا کند و در مسیر رشد و بهبود قرار گیرد.
درمانگر نباید هیچ قضاوتی درباره مراجع بکند، زیرا دراینصورت مراجع نمیتواند حرفها و مشکلات خویش را اظهار کند. زیرا قضاوت مشاور، حتی در ذهن خویش، باعث میشود مراجع احساس اعتماد و امنیت نکند. درمانگر و مشاور باید فضای جلسه درمان را برای بیان مشکلات توسط مراجع آماده کند. مشاور باید مهارت داشته باشد بدون آنکه در قالب فرد نصیحتکننده برود، مراجع را راهنمایی کند. و در کنارش بوده و احساس امنیت به او بدهد.
انتقاد نکردن، مهمترین نکته برای حفظ رابطه با مراجع است.
نقش مشاور با نقش یک کشیش و یک روحانی تفاوت دارد. مشاور برای مراجع موعظه نکرده و او را نصیحت نمیکند. مشاور باور دارد که انچه مراجع در درجه اول به آن محتاج است احساس همدلی و پذیرش است. و آنچه از آن گریزان است مورد نقد و انتقاد قرار گرفتن است. مشاور باور دارد که راهحل بسیاری از مشکلات در درون خود مراجع نهفته است و او به آنها آگاه است و او تنها نیاز دارد که ارزش ذاتی خود را جهت تحقق آن راهحلها باور کند. در صورتی که مراجع ارزش ذاتی خویش را باور کند به هر شرایطی درباره خود راضی نمیشود و برای بهبود شرایط خویش، انگیزه پیدا کرده و برای تحقق آن تلاش میکند.
مهمترین تکنیک برای ایجاد حس همدلی در مراجع
خوب گوش کردن مهمترین تکنیک برای ایجاد حس پذیرش و همدلی در مراجع است. مشاور باید با صبر و شکیبایی به حرفهای مراجع گوش فرا دهد و برای بیان نظرات خویش و راهنمایی کردن عجله نکند. مراجع نیاز به کسی دارد که به حرف او خوب گوش داده و او را درک کند. زیرا افراد دیگر برای او سخنرانی بسیار کردهاند و نقاط ضعف او را به کرات گوشزد او نمودهاند.
۴. اخلاقیات:
پایبندی به اخلاقیات مهمترین ویژگی یک مشاور خوب است، زیرا مراجع با حسی از اعتماد نزد مشاور میرود. بنابراین سوءاستفاده از حس اعتماد، بزرگترین ضربه را به مراجع میزند.
بهبود مراجع، رابطه مستقیم با میزان اعتماد به مشاور دارد. مشاور باید مهارت و توانایی داشته باشد تا با پیشرفت جلسات میزان بیشتری از اعتماد را در مراجع ایجاد کند.
مراجع احساس ارزشمندی، دوست داشتنی بودن و اعتماد را از رواندرمانگر طلب میکند. اگرمشاور فاقد این خصلتهای اخلاقی باشد و یا بر خلاف آنها عمل کند، آسیب شدیدی به مراجع خواهد زد.
۵. دانش و بینش:
میزان دانش یک مشاور را احتمالاً بتوان از طرقی مانند میزان تحصیلات، تالیفات و ترجمهها و تجربه کاری او شناخت.
لازم بهذکر است که دانش یک مشاور در قبال مواردی چون همدلی، پذیرش و … که در بالا ذکر شد، بیارزش است. دانش یک مشاور تنها در کنار باقی ویژگیهای مشاور است که بر مراجع تاثیر میگذارد. آنچه یک رواندرمانگر به مراجع میگوید را مراجع بارها از زبان دیگران شنیده است و شاید تنها عواملی چون همدلی، عدم قضاوت، پذیرش و ایجاد احساس ارزشمندی است که مراجع را ترغیب بر انجام کاری میکند.
۶. تشویق و حمایت:
درمانگر باید مهارت آن را داشته باشد تا در مراجع برای ادامه درمان ایجاد انگیزه کند. مشاور باید آنچنان به خوبیِ ذات انسان یقین داشته باشد که این مشکل مراجع را موقت بداند و باور داشته باشد که او توان عبور و غلبه بر این مرحلهای که اکنون در آن است را دارد.
۷. قدرت ارتباط:
درمانگر باید درفن بیان مهارت داشته باشد تا مراجع را جذب کند. با یک روانشناس که لبخند بر لب دارد، بیشتر میتوان ارتباط برقرار کرد تا با یک روانشناس اخمو. یک روانشناس خوب دارای حس شوخطبعی است که در مواقع لزوم، برای ایجاد ارتباط بهتر، آن را بهکار میگیرد.
نتیجهگیری:
برای پیدا کردن یک روانشناس ایرانی در استانبول میتوانید از دوستان و آشنایانی که میدانید تجربه رواندرمانگری داشتهاند، سوال کنید. دربارهی منش، سبک و رفتار رواندرمانگرشان از آنها بپرسید.
نکته بعدی آن است که حوزه تخصص این روانشناس ایرانی در استانبول چه است. برخی از مشاوران در زمینه افسردگی، وسواس و اضطراب تخصص دارند. گروهی در زمینه ارتباط و ازدواج کار میکنند و برخی نیز رشد فردی، محور کار آنها است. تعلیم و تربیت و روانشناسی کودک نیز رشتهای است که حوزه تخصص گروهی دیگر از روانشناسان است.
نکته بعدی آنکه رواندرمانگران از روشهای مختلفی برای درمان مراجع بهره میبرند. در برخی روشها، مراجع نقش فعالتری دارد و انتظار میرود در درمان خود نقش بیشتری به عهده بگیرد. در روشی دیگر، این درمانگرست که بیشتر دخالتکرده و در زمینه تصمیمات مهم زندگی مراجع، اظهارنظر میکند و مشاورهمیدهد. در روش دیگر، بیشتر بر افکار غلط و ناکارآمد تاکید میگردد و رواندرمانگری دیگر، بر احساسات و عواطف مراجع تمرکزمیکند.
مراجعی که تنها برای یک مشکل حال حاضر خود به دنبال روانشناس ایرانی در استانبول میگردد، درمانگری که حوزه تخصص او روانکاوی است برای او مناسب نیست. مراجع باید در جلسه اول به مشاور بگوید که میخواهد در طی یک یا دو جلسه با کمک مشاور راهکارهایی برای حل مشکل خود پیدا کند. اگرچه باید به این نکته نیز توجه کرد که ممکن است مشاور با شناخت و آگاهی که درباره ویژگیهای شما پیدا میکند متوجه میشود که مشکل شما همواره در زندگیتان تکرار میشود و بههمین دلیل باید به نکات ریشهایتری پرداخته شود. بهعبارت دیگر تنها کافی نیست که بر روی رطوبت دیوار، رنگ زده شود (گرچه ممکن است برای کوتاه مدت، نیاز مراجع را مرتفع کند) بلکه باید با منشا رطوبت مقابله شود.
بهترین راه یافتن روانشناس ایرانی در استانبول
بهترین راه برای پیدا کردن یک روانشناس ایرانی در استانبول، پرس و جو از دوستان و آشنایان است. راه دیگر، سوال کردن از افرادی است که در فضاهای روانشناسی هستند. با بررسی گفت و گوهای افراد با یکدیگر در وبلاگهای متفاوت و یا سوال از صاحبان وبلاگهای روانشناسی میتوان افراد کارآمد و باتجربه در این حوزه را شناسایی کرد. و در نهایت آنکه به یک مرکز مشاوره در استانبول رجوع کنید. و در جلسه اول ببینید توانایی او چقدر است و آیا با ملاکهای شما مطابقت و مناسبت دارد یا خیر.
مشاوره روانشناسی برای ایرانیان خارج از کشور میتواند راهگشای مشکلات و مسائلی باشد که پس از مهاجرت، اغلب گرفتارش میشوند. موانعی همچون زبان و فرهنگ متفاوت باعث میشود تا مراجع نتواند ارتباط صمیمانه و همدلانهای را با روانشناس در کشور مورد مهاجرت برقرار نماید.
سلام آقای دکتر وقت بخیر آقای دکتر آیا شما به افراد که اختلال هویت جنسیتی دارند مشاوره میدهید یا نه؟ اگر نه آیا ممکن است یک دکتر فارسی زبان در استانبول معرفی کنید. تشکر
در جهت پذیرفتن و یا افسردگی ناشی از آن بله
سلام من بدنبال درمانگر هستم ساکن استانبول بنام نوشین. ک درمانگر خانم سحر مردانگی بودند لطفا اگر شماره تلفن یا آدرسی از ایشون دارید من را راهنمایی کنید
سپاسگزارم
متاسفانه آشنایی با ایشان نداریم
سلام ببخشید می تونم بدونم دوره هاتون چطوریه چون من می خوام تو مشاوره هاتون شرکت کنم من بیش از حد فرد استرسی هستن و نمی دونم چطور درمانش کنم از خیلی ها اسم شمارو شنیدم ممنون میشم جوابم رو بدین
هر زمان دوره ای شروع شد در اینستا و سایت اعلان می شود
سلام شماره ای که برای منشی واتس آپ ترکیه نوشتید در واتس آپ بالا نمیاد.
شماره خود را بگذارید تا با شما تماس گرفته شود و یا با 00989034733009 هماهنگ بفرمایید
kamal.haji1020@gmail.com
05524981000
با سلام
من ساکن انگلیس هستم و مدتها تحت نظر روانپزشک در ایران بودم
متاسفانه در حال حاضر شرایط رفتن به ایران رو ندارم و بدلیل کمبود روانپزشک در انگلستان باید منتظر نوبتهای خیلی طولانی باشم
و حالم بسیار بد است و پزشک اینجا هم فقط تونست یکسری داروهای اولیه برام تجویز کنه
برای اینکه حضوری بتونم در ترکیه مزاحم شما بشم و طبیعتا با شرایطی که دارم با یک یا دو جلسه مشکلم حل نمیشه
نیاز به نامه دارم که بتونم ویزای ترکیه رو به دفعات بگیرم و تحت نظرتون باشم
آیا امکانش برای شما هست
سپاس
شما با پاسپورت ایرانی می توانید تردد کنید و نیاز به ویزا ندارید
سلام. من در استانبول ساکن هستم. اخیرا دچار اضطرابهای شدید میشم. خوشحالم که شما در استانبول هستید. در پاسخ به دیگر دوستان که شماره موبایل برای تعیین وقت نوشته بودید، آیا هنوز هم با همون شماره باید تماس بگیرم؟ ضمنا نرخ مشاوره هم هنوز همون مبلغهایی هست که نوشته بودید؟ ممنون میشم پاسخ بدید
وقت بخیر. هزینه مشاوره بصورت غیر حضوری 200 لیر و حضوری 400 لیر می باشد.
دکتر سنایی فعلا تنها غیر حضوری مشاوره می دهند و دکتر حسینی مشاوره حضوری نیز دارند.
سلام خسته نباشید برادر من ۲۶ سالشه و شدیدا پرخاشگر دانشجوعه درسهاش افت کرده میگه نمیتونم تمرکز کنم بیشتر وقتها عصبی و با خانواده قهره همش میگه باعث بدبختی من خانوادمه نمیدونیم چه برخوردی کنیم الان تقریبا دوساله وضعیت همینه قبلا هم اینجوری بود ولی جدیدا این رفتارا بیشتر شده و میگه من افسرده شدم میگیم باید بریم دکتر میگه کسی نمیتونه کمکم کنه وضع من اینه شخصیتم اینه لطفا راهنمایی کنید چطور باید رفتار کنیم ما خیلی مراعات میکنیم هرکاری میگه انجام میدیم ولی نتیجه نمیگیریم
او را تشویق کنید تا بطور منظم ورزش انجام دهد.
برای کوتاه مدت بهتر است دارو مصرف کند.
احتمال دارد این حرکات او برای او نفعی داشته باشد که حاضر نیست دست از ان کشیده و در جهت بهبود حرکت کند. این نفع را از او دریغ کنید. (شاید توجه گرفتن و یا مطیع کردن دیگران در قبال خواسته های خود)
ساامکجای استانبول هست مطب شما؟
شیشلی
لطفن شماره تماس بنویسید تا تماس بگیرم
منشی فارسی زبان واتس اپ 00989034733009
منشی ترک زبان02129849899
سلام و احترام ساکن استانبول هستم. نیاز خیلی شدید به صحبت با جناب دکتر دارم.
وقت بخیر. لطفا با واتس اپ 00989034733009 هماهنگ بفرمایید
سلام ساکن ایران هستم یه پسر ۱۸ ساله دارم
خودم معلم هستم و پدرش کارمند
از ۱۰ سالگی متوجه شدم که کیان تمرکز ش کمه و دوستداره تو دنیای خودش باشه با مراجعه به دکتر های متفاوت تشخیص بیش فعالی دارند اما ما میدونستیم بیش فعال نیست ولی تمرکز روی کارهاش نداشت دلش میخواست راحت و آسوده باشه و مسئولیت کار هاشور رو نمی پذیره
تا کلاس نهم و دهم که مسئله شدت گرفت و انتخاب رشته می کرد و بعد از آن هم با چالش های جوانی شد با مشاورههای متفاوت صحبت کردیم و آنها تشخیص دادند که کیان شخصیتی دوقطبی و بین مرزی داره
به خاطر شرایط کرونا در منزل بود تا اینکه در تابستان بیشتر به پارک ذفتد و با کسانی آشنا شد که به او پیشنهاد ماریجوانا دادند که فکرش راحت باشه و اضطراب نداشته باشه مشکل نداشته باشه
متخصصین روانپزشک معتقدند که به خاطر چند بار مصرف این ماده بیماری دوقطبی شدت پیدا کرده و نمایان شده
متاسفانه مواد اختلال دوقطبی را تشدید می کند. مقاله درمان اختلال دوقطبی را در سایت مطالعه کنید تا ببینید ایا تشخیص درست است یا خیر. تشخیص توامان دوقطبی و مرزی نشان از بی دقتی تشخیص دارد.
بله
مطالعه کردم
به نظرم از هردو صفت در او دیده میشود
الان ما باید مشاوره شویم یا پسرم؟
آیا هیپنوتیزم به او کمک میکند
درکل پیشنهاد شما چیست لطفاً راهنمایی بفرمایید
هیپنوتیزم کمکی نمی کند. هر دو نیازمند مشاوره هستید. شما بجهت درک نحوه رفتار با او و ایشان بجهت درک نحوه کنترل خویش
سلام ساکن ایران هستم یه پسر ۱۸ ساله دارم
خودم معلم هستم و پدرش کارمند
از ۱۰ سالگی متوجه شدم که کیان تمرکز ش کمه و دوستداره تو دنیای خودش باشه با مراجعه به دکتر های متفاوت تشخیص بیش فعالی دارند اما ما میدونستیم بیش فعال نیست ولی تمرکز روی کارهاش نداشت دلش میخواست راحت و آسوده باشه و مسئولیت کار هاشور رو نمی پذیره
تا کلاس نهم و دهم که مسئله شدت گرفت و انتخاب رشته می کرد و بعد از آن هم با چالش های جوانی شد با مشاورههای متفاوت صحبت کردیم و آنها تشخیص دادند که کیان شخصیتی دوقطبی و بین مرزی داره
به خاطر شرایط کرونا در منزل بود تا اینکه در تابستان بیشتر به پارک ذفتد و با کسانی آشنا شد که به او پیشنهاد ماریجوانا دادند که فکرش راحت باشه و اضطراب نداشته باشه مشکل نداشته باشه
متخصصین روانپزشک معتقدند که به خاطر چند بار مصرف این ماده بیماری دوقطبی شدت پیدا کرده و نمایان شده
بانظرمتخصصین بستری شده و دارو مصرف میکنه و دکتر معتقده باید شو ک هم داشته باشد
دیشب در هنگام سرچ در اینترنت با سایت شما آشنا شدم و
و عاجزانه تقاضا دارم که در حد امکان بهش کمک کنید تا خودش رو بشناسه و به خودش کمک کنه
با شماره واتس اپ 00989034733009 هماهنگ بفرمایید.
آیا با مصرف دارو در خلق ایشان تغییری حاصل شده است؟ آیا خودزنی یا اسیب به خود دارد؟
سلام وقت بخیر. هزینه ویزیت شما برای مراجعین ایرانی غیرحضوری چقدر میشه
سلام. افراد ساکن در ترکیه و استانبول ۱۵۰ لیر. ایرانیان خارج از ترکیه ۳۰ دلاز
سلام وقت بخیر.من ترکیه زندگی میکنم چجوری میتونم وقت مشاوره انلاین یا حضوری بگیرم؟
لطفا با واتس آپ ۰۰۹۸۹۰۳۴۷۳۳۰۰۹ و یا ۰۰۹۰۵۳۵۷۳۹۱۰۷۴ هماهنگ بفرمایید.
سلام وقت به خیر
من مهرنوش مهدیزاده هستم
۱۲ سال هست که در ایران در حوزه روابط عاطفی در ازدواج و فرزندپروری با کلینیک های سرشناسی مثل کلینیک دکتر مصطفی تبریزی همکاری می کنم
به اضافه ی نوروفیدبک برای انواع مشکلات روانشناختی کودک و بزرگسال
به زودی مقیم استانبول خواهم بود و میخواستم با شما برای همکاری یا دریافت کمک مشورتی برای کار و دسترسی به جامعه ایرانی مشورت کنم
تجهیزات نوروفیدبک رو هم دارم
ممنون میشم اگر بتونم باهاتون صحبتی داشته باشم
این ادرس پیج اینستاگرام من هست برای اشنایی بیشتر
@m.mehdizadeh.psychologist
سلام. لطفا با شماره ۰۹۰۳۴۷۳۳۰۰۹ هماهنگ بفرمایید
من در شهر وان هستم و حتما باید با یک مشاور و روانشناس صحبت گنم . چطور میتونم با شما تلفتی صحبت کنم
با واتس آپ ۰۰۹۰۵۳۵۷۳۹۱۰۷۴ جهت تعیین وقت هماهنگ کنید.
Merhaba,
Annemiz 76 yaşında
şeker hastasi
yanlız yaşıyor
ruhsal rahatlama ve bilinç altı savunma mekanizmasinin çözülmesi için farsça dilinde psikoloji desteğe ve terapiye ihtiyaci olduğunu düşünüyoruz.
Seans fiyati ve süresi verilmesini dileriz.
Teşekkürler.
Saygılarımla
Ümit Ziya
Merhaba
umarım iyisindir. bir seansın maliyeti 200’dür. her oturum 60 dakikadır
سلام ببخشید یک مشاور هست در استانبول به نام نوشین ممنون میشم اگه شماره ای ازش دارید بهم بدید
متاسفانه اشنایی با ایشان نداریم