ترس کودککلیپ

درمان ترس کودکان

امتیاز

آن چه در این مقاله می خوانیم

درمان ترس کودکان :

نوزادان با دو ترس ذاتی متولد می‌شوند: ترس از ارتفاع و ترس از صدای مهیب. اما از یک سالگی به بعد، ترس‌های دیگری نیز به ترس از ارتفاع و ترس از صدای مهیب در کودک افزوده می‌شود، به‌طور مثال: اضطراب یا ترس از جدایی. در این ترس، کودک نگران است که والد خود را از دست بدهد. ترس دیگری که در سنین ۱ تا ۳ سالگی کودک را در بر می‌گیرد، ترس از چیزهای ناشناخته است؛ به‌طور مثال: مراقب جدید.

در سن ۲ تا ۴ سالگی، ترس‌های کودک به واسطه‌ی شکل‌گیری قوای تخیل در او، شکل جدیدی پیدا می‌کند. به‌طور مثال، کودک در این سنین از چیزهایی مانند شبح، تاریکی، هیولا، غول و چنین مواردی می‌ترسد. در سن ۴ تا ۷ سالگی، ترس‌های کودک کمی واقعی‌تر می‌شوند. کودک طی این سنین به واسطه‌ی قوای شناختی و آشنایی با محیط خارجی و دنیای واقعی، تر‌س‌هایش کمی به ترس‌های دنیای بزرگسالان نزدیکتر می‌شود. ترس او از تاریکی همچنان وجود دارد اما اینبار از آن می‌ترسد که دزدی او را تهدید کند. دیگر ترس از شبح و هیولا در او وجود نخواهد داشت. طی این سنین، ترس کودک از حیوانات، فجایع طبیعی، مرگ و بیماری خواهد بود.

در سن ۷ تا ۹ سالگی، ترس‌های کودک شکل دیگری پیدا خواهد کرد. طی این سنین، ترس‌های کودک شامل مواردی می‌شود که به هویت او گره خورده است. به‌طور مثال، موفقیت در تحصیل، نگرانی در خصوص نقطه‌نظر معلم در رابطه با او، نمره‌ی پایین گرفتن و …. در سنین ۱۰ تا ۱۳ سالگی، بیشتر تمرکز کودک بر روی همسالان و فشار آنها و ارتباط بین او و همسن و سالانش است.

اما برای اینکه چنین ترس‌هایی در کودک کمتر ایجاد شود، چه می‌توان کرد؟ چندین راه‌حل برای این مسیر می‌توان اختیار کرد. دکتر کامیار سنایی، روانشناس، راهکارهایی در خصوص درمان ترس کودکان ارایه خواهند داد. شما را به دیدن این فیلم دعوت می‌نماییم.

نوشته های مشابه

6 دیدگاه

  1. پسر۱۲ ساله از تاریکی شب به شدت می ترسد – همه درهای خانه را می بندد – پرده ها را می کشد – چراغها را شب روشن می گذارد – و در اتاق بزرگ تنها نمی خوابد . لطفاً راه درمان را بفرمائید .متشکرم – پدرش رضا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا