کتاب درباره پورنوگرافی
کتاب پورنوگرافی:
پس از آنکه مقالات چندی درباره پورنوگرافی نوشتم، که یکی از مهم ترین انها ” پورنوگرافی چیست ؟ ” بود متوجه نیاز روزافزون جامعه بهوجود مطالبی علمی در این زمینه شدم. مطالبی که فارغ از هرگونه تعصب و پیشداوری تلاش کند تا موضوع پورنوگرافی را از منظر علمی مورد تحقیق قرار دهد. در این راستا کتابهای بسیاری را از نویسندگان انگلیسی زبان مطالعه کردم. از جمله کتابهایی که بهشدت از پورنوگرافی دفاع میکنند. کتابهایی که نویسندگانشان باور دارند وجود پورنوگرافی نه تنها غیرمضر بلکه برای جامعه سودمند است. اکثر اینگونه کتابها را بسیار جانبدارانه و بدون پشتوانه علمی یافتم. نویسندگان این کتابها را بیش از آنکه در جستجوی حقیقت بیابم، در تلاش برای اثبات روشنفکری خویش یافتم. از سویی دیگر، به مطالعه کتبی پرداختم که بهشدت با پورنوگرافی مخالف بودند. آنها را نیز جانبدارنه و بدون پشتوانه علمی یافتم. تنها کتب اندکی را دیدم که بهصورت علمی و بر اساس واقعیتها و حقایق، به اثرات پورنوگرافی بر فرد و جامعه پرداخته باشند.
متاسفانه در زبان فارسی هیچگونه مطلب جامع و منسجمی در زمینه پورنوگرافی ندیدم. و فقدان حقایقی علمی در این زمینه را بیش از پیش احساس کردم. سعی کردم تا جای ممکن با دید یک بیطرف به موضوع بنگرم و جوانب آن را مورد تخقیق قرار دهم. اگرچه اذعان دارم من نیز کاملاً نتوانستهام بدون تعلقات و فارغ از عینک باورهای خود به موضوع بنگرم، ولکن میتوانم بهصراحت اظهار کنم که حداکثر تلاش خود را کردهام تا فارغ از هرگونه پیشداوری و بدون در نظر گرفتن موضوعات اخلاقی و فارغ از پیشزمینه فرهنگی و دینی، پورنوگرافی را مورد تحقیق علمی قرار دهم. حاصل این تلاش کتابی است بهنام پورنوگرافی لذت ممنوعه که تلاش دارد از پیچ و تاب مراحل اداری بگذرد و تا چند وقتی دیگر به مرحله انتشار برسد.
نگاهی اجمالی به فصول کتاب
کتاب پورنوگرافی لذت ممنوعه در فصل اول به بررسی تاریخ پورنوگرافی و اشکال آن در طول زمان میپردازد. در فصل بعدی به بررسی تاثیر پورنورگرافی بر ساختار فیزیولوژیک مغز انسان میپردازد. سپس سایر تاثیرات پورنوگرافی را مورد بحث قرار میدهد. در فصل چهارم تاثیر پورنوگرافی بر روابط انسانی مورد تحقیق قرار میگیرد. فصل پنجم اعتیاد به پورنوگرافی و مشخصههای آن بهطور مشروح موردنظر تحقیق و تفحص قرار میگیرد. در این فصل مشخص میشود که مرز اعتیاد به پورنوگرافی کجاست. در فصل ششم با پرداختن به تربیت جنسی کودک سعی شده است تا با افزایش آگاهی والدین راههای پیشگیری از اعتیاد به پورنوگرافی به والدین آموزش داده شود. فصل هفتم درباره نحوه غلبه بر اعتیاد به پورنوگرافی بهطور مشروح گفتگو میشود.
امید این کتاب آن است تا با مطرح کردن موضوع پورنوگرافی که در کشور و فرهنگ ما تابو محسوب میشود، آگاهی خانوادهها را افزایش دهد. مسلماً با نادیده گرفتن پورنوگرافی و سر خویش را به زیر برف کردن در زمانیکه فرزندانمان بهراحتی و سهولت به پورنوگرافی دسترسی دارند، نمیتوان از اثرات سوء آن برحذر ماند. آنچه باعث میشود کودکان و نوجوانان ما از تاثیرات مخرب پورنوگرافی محفوظ بمانند، افزایش آگاهی والدین و دارا بودن بینشی قوی توسط والدین و انتقال این دانش و آگاهی به فرزندان میباشد. این کتاب در درجه اول به تمامی خانوادهها و جوانان توصیه میشود. نوجوانان نیز میتوانند همراه با والدین خود به مطالعه این کتاب بپردازند.
نحوهی خرید کتاب پورنوگرافی لذت ممنوعه
برای خرید کتاب پورنوگرافی لذت ممنوعه، ابتدا مبلغ کتاب را (۳۸۰۰۰ تومان) به شماره کارت ۶۲۱۹۸۶۱۰۰۴۶۲۸۲۳۵ بانک سامان به نام کامیار سنایی واریز نموده و سپس عکس فیش واریزی را به شماره همراه ۰۹۰۳۴۷۳۳۰۰۹ از طریق واتسآپ ارسال کنید. سپس در کمتر از یک ساعت، هر دو نسخهی کتاب (فلیپبوک و پی.دی.اف) از طریق واتسآپ برای شما ارسال خواهد شد.
همچنین می توانید از طریق لینک زیر بصورت آنلاین کتاب را خریداری کنید.
تودکتر نیستی یک شیادی که جونا را الکی می ترسونی وبعد می گی برند کتابتون را بخرند وبخونند تا مغرشون مشکلش حل بشه .بد بخت اون جونایی که گول تو را می خورند متاسفم که کسی اونجا نیست یقه این کلاه بردار را بگیره
ممنون از نظر شما. بهتر بود بجای توهین ادب را رعایت کرده و نطر خود را با دلایل مطرح می فرمودید
سلام.
دکتر جان چند وقتیه منتظر کتابتون هستم.
ان شا الله زودتر منتشر بشه.
مرسی.
سلام. متاسفانه ارشاد مجوز نشر نداده است. نسخه الکترونیکی ان انشالله هفته بعد بر روی سایت قرار می گیرد.
آقای دکتر همون طور که گفتید منابع فارسی که به شکل علمی به این موضوع بپردازه واقعا موجود نیست.
امیدوارم این کتاب زودتر به بازار عرضه بشه تا آگاهی مردم در این باره به صورت علمی تر افزایش پیدا کنه و اگر هم قرار به مبارزه با این پدیده باشه لااقل به شکل علمی این تقابل صورت بگیره.
سلام. امیدوارم با همه پدیده ها منطقی و علمی مواجه شویم