پورنوگرافی چیست ؟ و 10 تاثیر آن بر روی مغز [ ویدیو + کتاب ]
پورنوگرافی چیست؟
پورنوگرافی عبارت از محتوای بصری یا نوشتاری و چاپی حاوی توصیف یا نمایش آشکار اندامها یا فعالیت جنسی با هدف تحریک جنسی میباشد. در پاسخ به سوال پورنوگرافی چیست یکی از متخصصین میگوید که نمیتوان تعریف جامع و مانعی برای پورنوگرافی داشت اما وقتی فرد میبیند، میفهمد پورنوگرافی است.
پورنوگرافی چیست: ملاک تحریک شدن است.
چرا افراد به پورنوگرافی روی میآورند
۱. سهولت دسترسی | در عصر تکنولوژی فرد تنها با داشتن موبایل و اینترنت هر زمانی میتواند پورنوگرافی ببیند. |
۲. تنوع زیاد | فرد میتواند آنقدر تنوع ایجاد کند که چندین فیلم پورنوگرافی را همزمان تماشا کند. فرد هرگونه تخیل جنسی را نیز میتواند در قالب تصاویر پورن مشاهده کند. |
۳. بی هزینه بودن | انواع سایتهای رایگان که از تبلیغات درآمد کسب میکنند وجود دارد. |
۴. سری و مخفی بودن | فرد دیگر لازم نیست برای تهیه فیلم از کسی درخواست کند. بنابراین بدون احساس شرم میتواند پورنوگرافی ببیند. |
۵. توانایی تعیین محتوای موردنظر به سادگی | تنها با یک کلیک میتوان موضوع فیلم پورنوگرافی را تعیین یا تغییر داد. |
پورنوگرافی چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد
پورنوگرافی با تاثیر بر روی مغز منجر به مشکلات بسیاری در عملکرد جنسی و در نتیجه رابطه جنسی فرد میشود.
۱. ناتوانی در به ارگاسم رسیدن در رابطه جنسی |
۲. مشکل نعوظ در رابطه جنسی |
۳. مشکل در کنترل میزان تماشای پورنوگرافی و تداخل آن با سایر امور زندگی (اعتیاد) |
۴. زودانزالی |
۵. تغییر ذایقه و میل جنسی فرد |
۶. از دست دادن تمایل جنسی نسبت به شریک جنسی حقیقی |
۷. اضطراب اجتماعی و از بین بردن اعتماد بنفس |
۸. کاهش تمرکز و قدرت تصمیمگیری و افزایش رفتارهای تکانهای |
۹. افسردگی و انرژی پایین |
۱۰. کاهش میزان رضایت از زندگی |
تاریخچه پورنوگرافی چیست ؟
واژه پورنوگرافی که در اواسط قرن ۱۹ وارد زبان انگلیسی شده، عبارت است از نمایش رفتارهای جنسی در کتاب، تصویر، فیلم و هر رسانه ارتباطی دیگری با هدف برانگیختگی جنسی مخاطب. واژه پورنوگرافی از دو واژه یونانی پورنی بهمعنای فاحشه و گرافین بهمعنای نوشتن تشکیل شده است.
این واژه در اصل بهمفهوم هر کار هنری یا ادبی درباره زندگی فاحشهها بوده و طی زمان با مفهوم جدید جایگزین شده. در تعریف جدید، پورنوگرافی از تصاویر بصری از اندامهای جنسی یا فعالیتهای جنسی تشکیلشده، که میتواند واقعی یا شبیهسازی شده توسط تکنیکهای سینمایی باشد، که هدفشان تحریک حس جنسی و نه حس زیباشناختی مخاطب است.
با نگاهی به تاریخ در مییابیم بشر همواره به تصاویر جنسی علاقمند بوده است. از زمانیکه بشر هنر را خلق کرده، بدن انسان اولین موضوع برای ترسیم بوده است. در گذشته، رابطه جنسی و برهنگی با مذهب و تفکرات ماوراءالطبیعی درهم آمیخته بوده و شامل کارهای هنری، موسیقی، شعر و نقاشیهای دیواری میشده است.
نقاشیهای برهنه و تصاویر آلت جنسی در غارهای دوران عصر حجر به صدها هزار سال پیش برمیگردد. تصویر لختی یافتشده بهنام ونوس ویلندورف که از سنگ تراشیده شده است، حدودا متعلق به ۲۵۰۰۰ سال پیش است و در اتریش یافت شده. این مجسمه تصویر زنی است که سینههای بسیار برجستهای دارد. در سال ۲۰۰۵ باستانشناسان مجسمه زن و مردی متعلق به جوامع شکارگر-گردآورنده درسال ۵۲۰۰ پیش از میلاد را پیدا کردند که آنها را در حال رابطه جنسی نشان میداد.
باستانشناسان محل کشف این مجسمه را قدیمیترین سایت پورن دنیا نامیدند. وقتی در تاریخ بهجلوتر حرکت میکنیم در جوامع یونان و روم بکرات به مجسمهها و تصاویر دیواری برمیخوریم که انواع فانتزیهای جنسی را به نمایش میگذارد. اما شاید نتوان این تصاویر و نقاشیها را پورنوگرافی بهمعنای امروزیاش دانست. زیرا باتوجه به فرهنگ آن زمان، هدف از آنها لزوماً تحریک جنسی نبودهاست.
پس از پشت سر گذاشتن عصر ویکتوریایی در قرن نوزده
که بهشدت با هرچیزی که رنگ و بوی جنسی داشت، مخالفت میشد و افراد سعی میکردند تظاهر به عدم وجود هرگونه موضوعات جنسی کنند و ذکر هر موضوع جنسی تابو محسوب میشد، بشر اندکاندک وارد عرصه دیگری در رابطه با موضوعات جنسی شد و توانست درباره موضوعات جنسی همانند سایر مسائل گفتگو کند و سوالات و کنجکاویهای ذهنی خویش را مطرح کند. نظریات فروید را شاید بتوان عکسالعملی در برابر دوران خفقان ویکتوریایی دانست. فروید مرکز نظریاتش را غریزه جنسی دانست و باور داشت اکثر رفتارهای انسان را میتوان با غریزه جنسی توضیح داد.
انقلاب اول و دوم جنسی
انقلاب اول جنسی در سالهای جنگ جهانی اول بوقوع پیوست و شامل مشروبخواری و شوخیهای جنسی میشد. اما انقلاب جنسی دوم که در دهه ۱۹۶۰ میلادی در آمریکا بهوقوع پیوست عمیقتر، طولانیتر و دگرگون کنندهتر بود.
مسلما اولین سوالاتی که در عصر ویکتوریایی ذهن بشر را به خود مشغول کرده بود و افراد قادر به مطرح کردن آنها نبودند آن بود که رفتارهای جنسی دیگر افراد چگونه است؟ چه رفتارهایی طبیعی محسوبشده و چه رفتارهایی غیرطبیعی؟ آیا همسایه من نیز فانتزیهای جنسی من را دارد و علائق جنسی او شبیه علائق جنسی من است؟ چند درصد از افراد رابطه جنسی پیش از ازدواج و یا خارج از ازدواج دارند؟ آلفرد کینزی در تحقیقات خود در صدد پاسخ به این سوالات برآمد.
در دهه ۴۰ میلادی، آلفرد کینزی تحقیقات خود را درباره موضوعات جنسی که بهنام گزارش کینزی شناخته میشود انتشار داد. و در آن، درباره بسیاری از موضوعات جنسی که در آن زمان تابو محسوب میشدند صحبت به میان آورد. او هر گونه رفتار جنسی را در انسان طبیعی میدانست.
وی باور داشت نمیتوان بعضی از رفتارهای جنسی انسان را قابلقبول و طبیعی و بعضی را غیرقابلقبول دانست. پیش از کینزی کارهای ویلهلم ریچ که از شاگردان فروید بود نیز بر تغییر فرهنگ جامعه موثر بود. او معتقد بود ظهور تمایلات جنسی در قالب ارگاسم بسیار طبیعی است و نباید بواسطه اخلاقیات و کنترل خانواده، فرهنگ و دولت مانع آن از بروز آن شد. او باور داشت ایجاد مانع برای انرژی جنسی بسیار مخرب بوده و منجر به شکلگیری پدیدههایی مانند فاشیسم میشود.
مفهوم انقلاب جنسی
انقلاب جنسی که عبارت بود از آزادی جنسی، بالاخص درباره زنان، و در دهه ۱۹۶۰ در آمریکا و پس از آن در سایر نقاط دنیا بوقوع پیوست را میتوان تا حدی نتیجه تحقیقات و گزارشهای ریچ و کینزی و افرادی مانند آنها که باور به سرکوب نکردن انرژی جنسی داشتند دانست.
اگرچه درباره روش تحقیق کینزی ایرادات بسیاری وارد است، ولی کار او نوعی پشتوانه علمی برای همه گونه رفتارهای جنسی در انسان فراهم آورد و تنوع رفتارهای جنسی مورد قبول قرار گرفت. علاوه بر آن، کارهای ریچ و کینزی منجر شد که بتوان بهراحتی در جامعه درباره موضوعات جنسی گفتگو کرد. اما موضوعات جنسی تنها در قالب گفتگو باقی نماند و در شکلهای دیگری از جمله عکس و فیلم نیز خود را به جامعه دیکته کرد.
تاسیس مجله پلی بوی
در دهه ۵۰ میلادی مجله پلی بوی تاسیس میشود و به سمبل آزادی جنسی و زن آزاد و مدرن در غرب تبدیل میگردد. پلی بوی تنها محدود به عرضه تصاویر برهنه نبود، بلکه فلسفه خاص خود را نیز بهمراه داشت که باعث تغییر فرهنگ در آمریکا شد. فلسفه آزادی بدون شرط و لذت که با فرهنگ سنتی و مذهبی پیشین کاملا در تضاد بود.
باید متذکر شد بخشی از انقلاب جنسی دهه ۶۰ همچنین تاکید بر آن داشت که زنان نیز مانند مردان نیاز جنسی دارند و می توانند از سکس لذت ببرند. دو مفهومی که در زمان خود بیسابقه محسوب میشد. انقلاب جنسی دوم با وجود آنکه نکات مثبتی نیز درخود داشت، ولکن زمینه را هرچه بیشتر برای پورنوگرافی فراهم کرد.
آغاز بحث درباره پورنوگرافی در جوامع غربی از دهه ۱۹۶۰ همراه بود با سوالاتی همچون: آیا پورنوگرافی باید ممنوع شود؟ باید محدودیتهای قانونی برای آن گذاشت؟ آیا از نظر اخلاقی منعی دارد؟ تماشا و تولید آن به زنان آسیب میزند؟
نقش فناوری در توسعه پورنوگرافی چیست
با رشد و توسعه فناوری پورنوگرافی نیز با امکانات جدیدی روبرو شد. هر قدر تکنولوژی و فناوری سویعه بیشتری یافت پورنوگرافی بیشتر در زندگی افراد رسوخ کرد زیرا دیگر پورنوگرافی بسهولت در دسترس بود و فرد بدون احساس شرم و در گمنامی و بدون هزینه زیاد تنها با داشتن موبایل و اینترنت میتواند تا هر زمان که میخواهد به تماشای پورنوگرافی بپردازد. بنابراین افراد زیادی در معرض پورنوگرافی قرار میگیرند.
ورود به عصر دیجیتال و اینترنت پرسرعت تنها کمیت پورنوگرافی را تغییر نداده بلکه محتوای آن را نیز تغییر داده است. فیلمهایی با محتوای خشونت، زنا و پدوفیلیا 48 درصد فیلمها را تشکیل میدهد و رابطه جنسی نرمال تنها 5 درصد فیلمهای پورنوگرافی را شامل میشود.
همچنان که شیرا تارنت میگوید:
همزمان با رشد تکنولوژی پورنوگرافی نیز شکلهای جدید و بدیعی بهخود میگرفت. بشر با اختراع هر وسیله جدید آن را در جهت پورنوگرافی استفاده کرده است. از نظر زمانی فاصلهای بین اختراع چاپ و رمانهای جنسی، اختراع عکس و عکسهای برهنگی و اختراع دوربین فیلمبرداری و بهوجود آمدن فیلمهای رابطه جنسی وجود نداشته است.
اولین فیلم پورن در چه سالی ساخته شده است ؟
اولین فیلم پورنوگرافی در سال ۱۸۹۶ تولید شد که زنی را در حال حمام کردن و استراحت نشان میداد. بین سالهای ۱۹۰۷ تا ۱۹۱۵ پورنوگرافی وارد مراحل جدیدی شد. بهگونهای که اندامهای جنسی و رابطه جنسی را نیز به تصویر میکشید و آن را بیشتر شبیه پورنوگرافیهای امروزین میکرد. پس از اینکه در دهه ۱۹۶۰ در اکثر کشورهای اروپایی پورنوگرافی آزاد شد، حجم زیادی فیلمهای کوتاه ۸ میلیمتری پورنوگرافی تولید شد.
در دهه ۸۰ میلادی فیلمهای خانگی جایگزین فیلمهای پُرهزینه پورنوگرافی شد و افراد با هزینه اندک به تولید پورنوگرافی میپرداختند. با ورود به عصر دیجیتال و ظهور اینترنت و ویژگیهای منحصر به فرد آن پورنوگرافی نیز وارد مرحله جدیدی شد.
اکنون پورنوگرافی بهراحتی و بدون هرگونه تلاشی در دسترس است و فرد میتواند در گمنامی، بدون هزینه و تنها با داشتن یک کامپیوتر و یا موبایل هوشمند و اتصال به اینترنت به تماشای تعداد زیادی پورنوگرافی بپردازد. ورود به عصر دیجیتال و اینترنت پُرسرعت تنها کمیت پورنوگرافی را تغییر نداده است، بلکه محتوای فیلمهای پورنوگرافی را نیز متفاوت کرده است. تحقیقات نشان میدهد ۴۸ درصد دانلود فیلمهای پورنوگرافی مضامینی همراه با خشونت، زنا با محارم و پدوفیلیا دارد و تنها ۵ درصد رابطه جنسی از طریق واژن میباشد.
پورنوگرافی در حال حاضر بشریت
در پورنوگرافی با معیارها و عوامل تازهای حتی نسبت به چهار دهه پیش از آن مواجه شده است که باید درباره آنها تصمیمگیری کند. سوالاتی که اکنون باید بشریت از خود بپرسد شاید اندکی متفاوت از چهار دهه گذشته است.
۱. چگونه میتوان در جامعه آگاهی لازم را در مورد اثرات مخرب پورنوگرافی ایجاد کرد؟ |
۲. چه عواملی به صنعت پورنوگرافی کمک کرده تا به یک تجارت جهانی عظیم تبدیل شود؟ |
۳. چگونه برداشت فرهنگی از پورنوگرافی در طول زمان تغییر کرده است؟ |
۴. ایا قوانین مربوط به پورنوگرافی در کشورهای مختلف وجود دارد؟ |
۵. چه تعداد از کودکان ما به پورنوگرافی دسترسی دارند؟ |
۶. آیا باید نگران تماشای پورنوگرافی توسط نوجوانان باشیم؟ |
۷. پورنوگرافی جنسیتزده و نژادپرستانه است؟ |
۸. آیا تماشای پورنوگرافی منجر به خشونت و آسیب و تجاوز به زنان میشود؟ |
۹. اصلا اعتیاد به پورنوگرافی وجود دارد؟ |
۱۰. آیا پورنوگرافی تاثیری بر عدم تعهد به همسر و ارزشهای خانواده دارد؟ |
۱۱. پورنوگرافی باعث تغییر نگرش و تمایلات جنسی میشود؟ |
۱۲. آیا پورنوگرافی ذایقه جنسی مخاطب را تغییر میدهد؟ |
۱۳. پورنوگرافی دیدگاه بشر درباره ارزشمندی خود را تغییر میدهد؟ |
۱۴. پورنوگرافی فرهنگ جوامع را به چه سمت و سویی میبرد؟ |
۱۵. آیا خشونت، بیاحترامی به انسان، لذتپرستی، و کودکآزاری موجود در فیلمهای پورنوگرافی را تنها میتوان نشانهای از فرهنگ موجود جوامع انسانی دانست؟ |
۱۶. میتوان برای پورنوگرافی نیز در ترویج خشونت و خودپرستی انسان نقشی قائل شد؟ |
در گذشته اگرچه پورنوگرافی وجود داشته است، ولیکن از آن بهعنوان یک صنعت و تجارت نام برده نمیشده است. در نهایت، فاحشه خانههایی وجود داشته که فرد تنها بهواسطه حضور واقعی خود میتوانسته از خدمات آنجا استفاده کند. صنعت فیلم در کنار تکنیکهای سینمایی به انسان این توان را داده است که بدون حضور فیزیکی چندین برابر گذشته و بیش از آنچه همراه با یک شریک واقعی جنسی تحریک جنسی دریافت کند، بر انگیخته شود.
پورنوگرافی نیز مانند بسیاری از محصولات دیگر که با تولید یک محصول و انبوهسازی آن کسب درآمد میشود، این توان را یافته که با یکبار تولید فیلم، هزاران بلکه میلیونها مخاطب کسب کند. این قابلیت پورنوگرافی را وارد عرصه صنعت و تجارت کرده است. علاوه بر آن تکنولوژی اینترنت این قابلیت را برای افراد ایجاد کرده است که بدون شناخته شدن، امری که در گذشته به سختی ممکن بود، تحریک جنسی دریافت کنند. بنابراین تکنولوژی و اقتصاد با برطرف کردن موانع فیزیکی و ذهنی تاثیر بسیاری بر رشد پورنوگرافی گذاشته است.
اقتصاد پورنوگرافی در دنیا
بر اساس آمار 4 ملیون سایت پورنوگرافی در دنیا وجود دارد که در حدود 12 درصد کل سایتهای موجود در دنیا است. هر میزان نیاز بیشتری در دنیا وجود داشته باشد محصولات بیشتری نیز تولید میشود.
چین بزرگترین تولیدکننده آلات و اسباببازیهای جنسی در دنیا است. از سویی دیگر بر اساس یک اصل اقتصادی در یک چرخه معیوب تولید بیشتر مشتریهای خود را پیدا میکند.
میزان درآمد صنعت پورنوگرافی چقدر است ؟
درآمد حاصل از صنعت پورنوگرافی تنها در سال ۲۰۱۰ در جهان بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار بوده است. این در حالیست که درآمد مجموع گوگل، آمازون، نت فیلیکس، ایبی، یاهو و اپل کمتر از این مقدار بوده است. تولید پورنوگرافی در آمریکا سالانه ۱۳ میلیارد دلار منفعت برای تولیدکنندههای آن دارد. این میزان درآمد بدون وجود مخاطب ممکن نیست.
تحقیقات نشان میدهد از هر ۴ جستجو در اینترنت ۱ جستجو برای مضامین جنسی است. ۶۳ درصد مردان و ۲۱ درصد زنان بین ۱۸ تا ۳۰ سال میگویند حداقل چندبار در هفته پورنوگرافی تماشا میکنند. مسلماً افرادی که کمتر از چند بار در هفته پُورنوگرافی تماشا میکنند را نیز باید به آمار فوق افزود.
اگر این آمار و ارقام شما را شوکه کرده است و در نتیجه تمایل به ترک پورنوگرافی و درمان اعتیاد پورنوگرافی در خویش را دارید، میتوانید کتاب دکتر کامیار سنایی به نام پورنوگرافی لذت ممنوعه را مطالعه کنید.
شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر در خصوص اعتیاد به پورنوگرافی و ترک تماشای آن، کتاب «پورنوگرافی، لذت ممنوعه» نوشتهی دکتر کامیار سنایی را از فروشگاه سایت بهصورت اینترنتی خریداری نمایید و یا اگر علاقهمند به خواندن کتابهای چاپی هستید، این کتاب را از طریق سایت «نشر متخصصان» یا کتابفروشیهای سراسر کشور خریداری نمایید. |
باورهای غلط درباره پورنوگرافی
برای سفید شویی پورنوگرافی متاسفانه باورهای غلطی را با اسم علمی بودن در اذهان ایجاد کردهاند که هیچکدام از آنها نه علمی میباشد و نه واقعی و بر اساس حقیقت. در ادامه برخی از این باورهای غلط درباره پورنوگرافی را ذکر میکنیم.
1. پورنوگرافی نوعی آموزش جنسی است
این غلطترین حرفی است که میتوان درباره پورن بیان کرد. این حرف مانند آن است که از فیلمهای اکشن بخواهیم نحوه مبارزه کردن را بیاموزیم. فیلمهای پورن هیچ ارتباطی با واقعیتهای رابطه جنسی ندارند و تنها برای برانگیختن مخاطب تهیه میشوند و شما در زندگی واقعی نمیتوانید با چنین مواردی روبرو شوید. این فیلمها باعث میشود انتظارات و باورهای غلطی از رابطه جنسی در ذهن شما ایجاد شود.
2. تماشای پورن اعتیاد ندارد
باور غلط دیگر افرادی که پورن تماشا میکنند آن است که هیچ تاثیری بر آنها نداشته و هر زمان بخواهند میتوانند آن را کنار بگذارند. این در حالی است که تنها زمانی که قصد میکنند دیگر پورن نبینند متوجه وابستگی و اعتیاد خود به تماشای پورن میشوند.
3. تماشای پورن باعث تحریک میل جنسی است
بله در کوتاهمدت تماشای پورن میل جنسی را افزایش میدهد ولکن در بلندمدت میل جنسی را کاهش داده و لذت بردن فرد را سختتر میکند. مغز فرد به ترشح دوپامین عادت کرده و براحتی نمیتواند از زندگی و رابطه جنسی لذت ببرد و باید تحریک بسیار بالاتری صورت گیرد تا به همان میزان قبل احساس لذت کند.
4. تماشای پورن برای زوجینی که روابط سرد دارند موثر است
اگرچه ممکن است تماشای پورن در کوتاهمدت باعث تحریک زوج شده و تعداد دفعات رابطه جنسی را در بین آنها افزایش دهد ولکن در بلندمدت موجب آسیب به رابطه میشود زیرا مغز به دوپامین بیشتر ترشح شده در مغز عادت کرده و دیگر نمیتواند با رابطه جنسی طبیعی تحریک شود. این نقطه بن بست است.
5. تماشای محدود پورن بر روی من تاثیر ندارد
بسیاری از افراد فکر میکنند با تماشای محدود پورن آسیبی به مغز آنها نمیرسد. این در حالی است که به هر میزان که فرد بیشتر به تماشای پورن میپردازد آسیب بیشتری به مغز خویش میزند و هیچ حد مشخصی را نمیتوان برای شروع آسیب پورن در نظر گرفته و کمتر از آن را بیآسیب دانست.
نشانه های اعتیاد به پورنوگرافی چیست
برای درک نشانه های اعتیاد به پورنوگرافی به سوالات زیر پاسخ دهید.
۱. کنترل میزان | آیا بارها تصمیم گرفتهاید دیگر پورنوگرافی تماشا نکنید و یا طولانیتر از زمانی که میخواهید تماشا میکنید؟ |
۲. پیامدهای منفی | آیا با وجود پیامدهای منفی اعتیاد به پورنوگرافی بر روابط، مشکلات جنسی، خلق و خو و ... همچنان به تماشای پورنوگرافی ادامه میدهید؟ |
۳. تعویق انداختن | آیا کارها و فعالیتهای خود را بهخاطر تماشای پورنوگرافی به تعویق میاندازید؟ |
۴. صرف زمان یا انرژی زیاد | آیا وقت زیادی را صرف دستیابی، استفاده یا مخفیکاری و برنامهریزی برای تماشای پورنوگرافی میکنید؟ |
۵. میل به کاستن | آیا گاهی اوقات درباره کم کردن میزان آن فکر کردهاید و یا تلاشهای ناموفقی برای کاهش یا کنترل آن داشتهاید؟ |
۶. قدرت تحمل | آیا با گذشت زمان میزان تماشای پورنوگرافی شما بیشتر شده است و یا آنکه هر بار تنوع بیشتری درباره موضوعات آن جستجو میکنید تا بتوانید مغز خود را تحریک کنید؟ |
اگر به 3 سوال بالا پاسخ مثبت دادهاید، شما دچار اعتیاد به پورنوگرافی هستید.
سلام آقای دکتر عرض ادب و خسته نباشید، بنده پسر جوانی هستم که توی 2.3 سال اخیر درگیر وسواس های فکری شدید مختلفی بودم ولی حالا با کمک مقاله شما و…. تونستم بعضی از این وسواس هارو از بین ببرم از شما متشکرم❤️.
با اینکه علاقمند به رابطه جنسی با جنس مخالف هستم
این نکته رو هم باید بگم از بچگی فهمیدم که به اختلال فوت فتیش هم مبتلا هستم!
و فتیش رو به رابطه جنسی میشه گفت ترجیح میدم، البته رابطه جنسی هم دوست دارم.
من 2 سال با فیلم های فتیش خودارضایی کردم و حتی با فیلم بی دی اس ام! خیلی پیشمون هستم و بسیار ناراحتم!خواهش میکنم مسعله ای که میگم رو به من کمک کنید
و این پشیمونی و ناراحتی از پریشب عمیق شد که من یه داستان بی دی اس ام درباره فتیش خوندم
و تهش نوشته بود که ارباب (زن) به برده (مرد) با دیلدو دخول کرد و من نمیدونم چرا از این عمل خوشم اومد! ولی به هیچ وجه علاقه ای ندارم به این کار حتی تصورشم منو به استرس و ناراحتی میندازه! و داعم راجب این موضوع تحقیق میکنم و همش تکرار میکنم که اگه من بدم میاد چرا خوشم اومده! و استرس شدیدی دارم که نکنه من مفعول باشم!یه سری تحقیق کردم که اسم این عمل پگینگ هم هست
حتی امروز رفتم یه فیلمی راجب این قضیه دیدم که بازم خوشم اومد (نمیدونم از چی خوشم میاد) ولی اصلا دوست ندارم اونطوری باشم و به وحشت انداخته منو
همینطوری همش این که یه زن با دیلدو دخول کنه توی ذهنم تکرار میشه و اگه خوشمم بیاد یه حس وحشت و ناراحتی عجیبی میگیریم و دنبال یه راه حل میگردم که بدم بیاد
آقای دکتر نظر شما چیه؟ واقعا مغزم داره رد میدا! خواهش میکنم کمکم کنید
من از اینکه وارد داستان فتیش و….. شدم پشیمون هستم! این داستان باعث شد من به گرایش خودم شک کنم
واقعا میخوام تغییر کنم من شرمنده هستم
شما باید تماشای پورن را کنار بگذارید. دو موضوع در کنار هم احتمالا موجب این قضیه شده است . تماشای پورن و آمادگی برای وسواس فکری
بخود بگویید اینها افکار وسواسی من است و واقعیت نمی باشد. ضمن انکه پورن نبینید
متاسفانه هر کاری می کنم نمی تونم کتاب ” پورنوگرافی لذت ممنوعه” رو آنلاین تهیه کنم. با این که رفته تو سبد خرید من. لطفا” مشکل من رو حل کنید. ممنون میشم
وقتتون بخیر
لطفا از طریق واتساگ 00989034733009 تهیه بفرمایید
برعکس خیلی از نظرات اینجا، اصلا باور ندارم که دیدن پورن باعث تجاوزکار شدن فرد میشه. واقعا حرف بی دلیل و استنادی است. درسته، کسی نمیگه تماشای پورن بدون آسیبه یا خوبه. اما به هیچ وجه انسانی رو که ذاتا متجاوز نیست و فردی طبیعی و تربیت شده در کانون اخلاقی خانواده است به متجاوز تبدیل نمیکنه. اگرچه تاثیر منفی روی سلیقه جنسی فرد و انتظارش از همسر یا جفت احتمالی در آینده خواهد گذارد. این منطقی و کاملا پیش بینی پذیره.
ایا دیدن پورنوگرافی باعث تغییر نگرش یا تمایلات جنسی میشه ؟
بله. تماشای پورنوگرافی نگرش و نوع تمایلات جنسی فرد را تغییر می دهد. این تغییر می تواند علاقمندی به پورنوگرافی تجاوز، فتیشیزم، همجنسگرایی و رابطه جنسی همراه با خشونت باشد. با تماشای هر چه بیشتر پورن ذایقه فرد نیز بیشتر تغییر می کند
ایا پورن دیدن در نهایت باعث ایجاد خشونت و اسیب و تجاوز به زنان میشه بعدا ؟
بله. تماشای پورنوگرافی رابطه مستقیمی با افزایش خشونت و تجاوز دارد. فیلمهای پورنوگرافی همگی حاوی موضوعات خشونت، تجاور و عادی جلوه دادن این صحنه ها و نیز رضایت زنان از برخورد با آنان به این شیوه است. در طول زمان نگرشهای بیننده نسبت به ارزش زنان تغییر کرده و زنان را یک کالا دیده که می تواند همان رفتارها را با ایشان تکرار کند.
سلام ببخشید ایا من باید نگران این موضوع باشم که بچم پورنوگرافی تماشا میکنه ؟
بله. با گسترش تکنولوژی و دسترسی موبایل و اینترنت متاسفانه پورنوگرافی تنها یک کلیک با کودکان ما فاصله دارد. بر اساس تحقیقات انجام شده میانگین مواجهه کودکان با پورنوگرافی 11 سالگی است و در سنین 13 تا 17 سالگی 75 درصد نوجوانان پورنوگرافی تماشا کرده اند.
آموزش و تربیت جنسی کودک به آنها کمک می کند تا مواجهه درستی با موضوعات جنسی داشته باشند.
سلام برای اینکه اعتیاد به این فیلم ها که واقعا دنیا و زندگی مون رو نابود میکنه رو درمان کنید بهتون توصیه میکنم حتما این کتاب رو بخونید
به نظر من اگر اشخاص از طریق دیدن پورنو گرافی خودشون رو تخلیه کنند بهتر از اینه که به دیگران آسیب بزنن و تجاوز شکل بگیره
دیدن این فیلما باعث خوشونت جنسی است
موضوع اینه که به جای تخلیه شدن اتفاقاً بیشتر پر میشوند به منظور تجاوز جنسی. مثل ستایش قریشی که قربانی همین فیلمها شد.
اون بخاطر ازاد نبودن جامعه اس که طرف مجبور شده بره اون کارو بکنه
ako009182921903@gmail.com
سلام
کتاب راز کنترل شهوت رو که رایگان هست بخونین
از گوگل دانلود کنین
سلام اقای با عرض خسته نباشید.اقای دکتر شما هم در مورد جنایات آلفرد کینزی شنیده اید و مطالعه کرده اید و میدانید که نوزادان را مجبور به رابطه جنسی میکرد من خودم نیز اصلا به مطالعات این فرد اهمیت نمی دهم چون در خود آن کشور نیز مخالفان بسیاری داشت و جنایت بسیاری هم در حق دختر بچه ها وغیره کرد
سلام. روش تحقیقات ایشان مسلما قسمتهای غیر اخلاقی داشته است ولی نمی توان از نتایج ان براحتی بدین دلیل گذر کرد.
شاید از اوایل دهه ۱۹۰۰ این فیلمها به صورت خصوصی فیلمبرداری میشد و در دسترس عده ای قرار میگرفت اما در اون زمان در اونجا کاملا غیر قانونی بود و تخلف بزرگی محسوب میشد
در واقع باز کننده این راه برای دیگران برای این نوع فیلمها که به این شکل در امروز میبینید Gerard Damiano بودش
که با فیلم های گلوی عمیق ۱۹۷۲ و شیطان در خانم جونز ۱۹۷۳ انقلابی تو این صنعت به وجود آورد و راه رو برای بقیه باز کرد در دهه هفتاد میلادی در حدی از این فیلمها استقبال شد که از هنرپیشه هاش امضا میگرفتن و افراد دیگه اومدن و فیلم های بیشتری ساختن که تا به امروز الان به این شکل دراومده