روانشناس در ازمیر
پیدا کردن یک روانشناس در ازمیر
برای ایرانیان باتوجه به ویژگیهای خاص این کشور و تفاوت فرهنگی، احتمالاً پیدا کردن روانشناس در ازمیر اندکی دشوار است.
تفاوتهای فرهنگی بین یک روانشناس ترک یا روانشناس در ازمیر و معیارها و ارزشهای متفاوت او با ارزشهای یک خانواده ایرانی، فهم مشکلات را اندکی دشوار میکند.
مشکلات مهاجرت
مشکلات و مسائل مهاجرت که گریبانگیر ایرانیان میشود و وارد شدن به دنیایی که از هر سو با دنیای پیشین آنها متفاوت بوده و نوع ارتباط متفاوت انسانها با یکدیگر، هریک میتواند احساس دلتنگی، بیهویتی و عدم تعلق را به فرد القاء کند.
ازسویی دیگر، افرادی که مهاجرتمیکنند معمولاً بهدلایل مشکلاتی که در کشور مقصد داشتهاند، قصد مهاجرت به کشور دیگری را میکنند. بههمین دلیل آنها در کشور مبداء بهکلی از مشکلات پیشینشان رها نمیشوند. و گروهی از مشکلات را همچنان با خود به کشور مقصد میبرند. انسانها با این تصور که مشکلات را بهجای میگذارند و در کشور مقصد زندگی جدید و بیمشکلی را آغازمیکنند، مهاجرتمیکنند. درحالیکه در عمل متوجهمیشوند علاوه بر مشکلات کشور مقصد، مشکلات کشور خود را نیز همچنان با خود بهدوش میکشند.
اگر انسان کاری را هر روز بهصورت عادت و از روی تکرار انجام دهد، استرسی را تحمل نمیکند. مثلاً رانندگی کردن در اوایل همراه با استرس است. ولکن بعد از مدتی، رانندگی کردن به عادت تبدیل میشود و شما دیگر استرسی نخواهید داشت. البته اگر قرار باشد در کشور دیگری که فرمان ماشین، عکس کشور شما است رانندگیکنید؛ مجدداً دچار استرس میشوید. مهاجرت عبارت است از مواجه شدن ناگهانی با پدیدههای بسیار جدید و گاهاً غیرمنتظره که میزان تطابق انسان را به چالش میکشد. شرایط جدید ناگهان فرد را با استرسهای شدیدی روبرو میکند. که اندکی زمان لازم است تا فرد بتواند خود را با آن تطبیق دهد.
توجه به تخصص و حس همدلی روانشناس
یافتن روانشناسیکه شما را باتوجه به معیارها و ارزشهایتان درککند، موضوعی قابلتوجه و مهم است. اما علاوه بر آنکه روانشناس باید با فرهنگ مراجع آشنا باشد، باید دقت کنید که زمینه تخصص روانشناس چه میباشد. هر روانشناسی نمیتواند درباره هر موضوعی به مراجع کمک کند، زیرا زمینه تخصص روانشناسان متفاوت است. اشخاصی که در مقطع لیسانس و فوقلیسانس روانشناسی فارغالتحصیل شدهاند، در دورهی دکترا به یک تخصص خاص روی میآورند. بعضیها متخصص در روانشناسی کودک میشوند و بعضیها متخصص در روانشناسی بزرگسالان و بعضیها در حیطهی تخصصی بالینی، رفتاری و یا تخصصهای دیگر کسب علم و دانش میکنند.
نکته مهم دیگر، حس همدلی روانشناس است. مهمترین ویژگی یک روانشناس خوب، حس همدلی با مراجع است. همدلی یک مشاور یعنی توانایی درک احساسات مراجع. روانشناسی که درگیر ضعفهای شخصیتی خودش است و همواره تاکید دارد تا تواناییها و برتریهای خود را به رخ مراجع بکشد، مسلماً نمیتواند به خواستههای واقعی مراجع علاقه نشان دهد. مراجع باید احساس پذیرفته شدن از سوی دکتر روانشناس کند. روانشناس باید شنونده خوبی باشد. همچنین باید دارای ثبات احساسی باشد تا مشکلات شخصی او در کارش تاثیر نگذارد.
موارد ذکر شده در بالا، لزوم یافتن یک روانشناس در ازمیر را که دارای استانداردهای مطلوبی باشد بیشتر میکند. سایت دکتر سنایی قصد دارد با ارائه مطالبی در همه زمینههای روانشناسی، به مخاطب کمک کند تا مشکلاتش را با افزایش دانش و بینش درباره خود، اطرافیان و محیط، تا حد امکان مرتفع سازد.
همچنین روانشناسانی که از کشورهای متفاوت چون ایران– ترکیه– هند– آمریکا در این مجموعه حضور دارند، در هنگام لزوم میتوانند راهگشای مشکلات شما باشند. شما میتوانید مشکلات خود را به ایمیل سایت (dr.kamyar.sanaie@gmail.com) ارسال کنید و از راهنمایی همکاران ما برخوردار شوید.
در صورتی که تشخیص میدهید لازم است با متخصصین این مجموعه مشاوره داشته باشید، میتوانید با ارسال پیام به واتس آپ – ایمو- و یا تلگرام (۰۹۰۳۴۷۳۳۰۰۹) تقاضای وقت مشاوره کنید.
سلام، خسته نباشید آقای دکتر
من در ازمیر زندگی میکنم. سال قبل به علت افسردگی بصورت آنلاین با یک روانشناس تحت مشاوره قرار گرفتم و یک ماهی هست که عاشق مشاورم شدم. نمیدونم باید چکار کنم. بنظرم این یک رابطه یکطرفه است و مشاورم متعهد به شغلشون هستند. بنظر شما باید مشاورم رو تغییر بدم آقای دکتر؟
روانشناس در ازمیر یا هر جای دیگری که باشد متعهد به کار خویش بوده و اجازه ندارد خارج از روابط درمانگر درمانجو ارتباط صمیمانه ای را با مراجع برقرار کند. این موضوع را با روانشناس خود مطرح کنید.
سلام
ببخشید من چند وقته کراش شدیدی زدم رو یه ورزشکار معروف، بعد انقدر فکر منو درگیر کرده که حد نداره، واقعا حس میکنم عاشقش شدم و بدون اون نمیتونم زندگی کنم، بعد خودم قیافه خوبی دارم شرایط خوبی دارم خواستگار هم زیاد دارم ولی آدمی ام که به آدمای دور از دسترسم علاقمند میشم نه دور و بریام، خیلی حس بدیه این موضوع، اینکه عاشق کسی شی که نه تو رو میشناسه و نه شانسی داری برای روبرو شدن باهاش، در عین حال نمیتونی فکرشم کنی با آدمای معمولی بگردی و ازدواج کنی!! نمیدونم چکار کنم، و بشدت هم فکرم درگیر این آدم شده، وسواس طور بهش فکر میکنم، گریه میکنم های های که چرا من به این نخواهم رسید؟!! دست خودم نیست نمیتونم،بهش فکر نکنم، دیوونه شدم رفته، خواهش میکنم یه راه جلوی پام بذارید جناب سنایی
مقاله تله رها شدگی را در سایت مطالعه کنید