پرسشنامه‌ها

تست افسردگی

امتیاز

آیا من افسرده هستم یا فقط غمگینم؟تست افسردگی قابل اطمینان است؟

تفاوت مهمی بین افسردگی به عنوان «یک بیماری قابل تشخیص» و خلق و خوی پایین که بخش طبیعی از تجربیات زندگی ما است وجود دارد. گاهی اوقات در بین این دو حالت ابهام ایجاد می‌شود. تست افسردگی تعیین می کند آیا فرد افسرده است یا احساس افسردگی می کند.

وقتی کسی می‌گوید احساس افسردگی می‌کند، فهمیدن اینکه چه عواملی به ما کمک می‌کند تا خلق و خوی پایین را از افسردگی بالینی تشخیص دهیم مفید است. در تست افسردگی این علائم مورد بررسی قرار می گیرد.

تست افسردگی

تست های روانشناسی زیادی وجود دارند که با بکار گیری آنها می توان اطلاعات زیادی درباره ویژگی های روانی انسان کشف کرد. از جمله تست شخصیت شناسی. گروهی از تست های روانشناسی نیز به تعیین خلق و خوی فرد می پردازند. مانند تست افسردگی و تست اضطراب.

پرسش‌نامه‌های زیادی برای غربالگری افسردگی موجود است. این تست‌ها برای تشخیص طراحی نشده‌اند، بلکه برای شناسایی افرادی هستند که نیاز به ارزیابی کامل دارند.

تست‌ افسردگی همچنین برای اهداف تحقیقاتی و ردیابی علائم افراد تحت درمان در طول زمان، استفاده می‌شود. به این دلایل و دلایل دیگری، نتایج پرسش‌نامه یا «امتیازات» هرگز نباید به صورت جداگانه تفسیر شوند.

تست افسردگی بک یکی از انواع تست افسردگی است که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

آیا نتایج تست افسردگی قابل اطمینان است

نتایج تست افسردگی که در سایتهای مختلف قرار دارد بتنهایی نمی تواند ملاک دقیقی برای ارزیابی به فرد بدهد و بهتر است این نتایج با مشاهدات بالینی یک متخصص نیز همراه باشد و نتایج تست افسردگی در کنار مشاهدات سایر عملکردهای فرد مورد ارزیابی قرار گیرند.

در ادامه به موضوعات زیر می‌پردازیم:

  • علائم افسردگی جدی
  • مسائل مربوط به افسردگی
  • کنار آمدن با کار
  • چگونه بر افسردگی غلبه کنیم

افسردگی فلج کننده (افسردگی شدید)

افسردگی بالینی حالتی است که برای چندین هفته یا بیشتر ادامه می‌یابد و در آن فرد به‌طور مداوم خلق و خوی افسرده و از دست دادن علاقه و لذت در زندگی روزمره را تجربه می‌کند.

این حالت با چندین علائم اضافی همراه است که همگی منجر به ناراحتی آشکار یا اختلال در عملکرد می‌شود.

این علائم اضافی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • اختلال خواب
  • تغییر اشتها
  • مَلال (احساس ناخوشایندی یا ناراحتی که با مشخصه‌های دیگر همراه است)
  • نوسانات وزن بدن
  • کاهش سرعت تفکر و حرکت (مثلاً آهسته حرکت کردن یا صحبت کردن)
  • خستگی و از دست دادن انرژی
  • احساس بی‌ارزشی یا گناه
  • مشکلات تمرکز
  • افکار خودکشی

برخی از این شاخص‌ها چیزهایی هستند که مردم می‌توانند متوجه آن‌ها شوند. بنابراین هنگام ارزیابی خلق و خو، به دست آوردن دیدگاه یک دوست یا یکی از اعضای خانواده می‌تواند مفید باشد.

آیا من افسرده هستم؟ پاسخ به این سؤال همیشه ساده نیست، اما نکات کلیدی که باید در اینجا به یاد داشته باشید این است که افسردگی بالینی شامل موارد زیر می‌شود:

  • به‌طور مداوم برای دوره‌های طولانی وجود دارد.
  • زندگی روزمره شما را به‌طور جدی مختل می‌کند.
  • با چندین مشکل یا علائم جدی دیگر همراه است.

اگر فکر می‌کنید تحت تأثیر افسردگی بالینی هستید، حتماً باید به یک متخصص سلامت روان مراجعه کنید. سعی نکنید افسردگی خود را از طریق اینترنت تشخیص دهید! مقاله‌هایی مانند این مقاله تنها می‌توانند به شما احساسی نسبت به ظاهر و احساس افسردگی بالینی بدهند اما تشخیص افسردگی بالینی تنها توسط متخصص یا تست افسردگی قابل تشخیص است.

افسردگی یک انتخاب نیست. دلایل افسردگی بالینی در برخی شرایط به راحتی قابل مشاهده است.

سؤال «چرا اینقدر احساس غمگینی می‌کنم؟» برای افراد دیگر سؤالی دشوار و گیج ‌کننده است.

چرا من افسرده هستم؟

چرا بی‌دلیل احساس ناراحتی می‌کنم؟

این سؤال گاه به گاه شنیده می‌شود و می‌تواند مقداری نگران کننده باشد چرا که اغلب نشان دهنده درجه‌ای از سرزنش خود برای افسردگی است. اگر این سؤال را از خود پرسیده‌اید، به یاد داشته باشید که این وضعیت اغلب نتیجه ترکیب پیچیده‌ای از عوامل است.

حجم عظیمی از تحقیقات انجام شده در این زمینه به ما می‌گوید که افسردگی ناشی از چیزهای زیادی است، از ژنتیک و موضوع شیمی مغز گرفته تا تجربیات اولیه خانوادگی، شخصیت و رویدادهای استرس‌زا در زندگی.

غمگینی در برابر افسردگی بالینی

در مقابل افسردگی، «خلق پایین» غیربالینی، شدت کمتری دارد، ماندگاری کمتری دارد و همینطور احتمال کمتری دارد که باعث ناراحتی یا اختلال در توانایی شما برای زندگی روزمره شود. همانطور که در بالا توضیح داده شد، غمگینی باید با علائم کمی همراه باشد یا علائمی نداشته باشد چرا که یک بیماری روانی نمی‌باشد.

به عبارت دیگر، کاهش خلق و خوی غیربالینی برای مدت طولانی دوام نمی‌آورد و مانع انجام تعهدات کاری، زندگی اجتماعی، زندگی خانوادگی، علایق و سرگرمی‌های شما نمی‌شود.

نگرش شما نسبت به غمگینی مداوم نیز ممکن است عامل مهمی باشد که باید آن را در نظر بگیرید. برای مثال، افرادی که می‌گویند بی‌دلیل احساس غمگینی می‌کنند ممکن است به شدت از خود انتقاد کنند. این گونه صحبت کردن با خود فقط موجب ایجاد مشکلات اضافی می‌شود.

افسردگی با عملکرد بالا

توانایی‌های عملکردی میزانی هستند که می‌توانید در مواجهه با چالش‌هایی مانند مشکلات روانی به زندگی روزمره خود ادامه دهید. این توانایی در بین افراد مبتلا به افسردگی بالینی متفاوت است.

ممکن است گاهی اوقات اصطلاح «افسردگی با عملکرد بالا» را شنیده باشید. این معمولاً به افرادی مربوط می‌شود که با وجود افسردگی می‌توانند به اکثر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های خود ادامه دهند.

هنگام ارزیابی افسردگی (و سایر شرایط سلامت روان)، سطوح پریشانی و اختلال (در فعالیت‌ها) را در نظر می‌گیریم. این به این دلیل است که می‌خواهیم افرادی را شناسایی کنیم که مبتلا به افسردگی هستند و در ظاهر به نظر می‌رسد که زندگی خود را به‌طور طبیعی پیش می‌برند اما در واقع از خلق و خوی خود بسیار مضطرب هستند.

افسردگی چقدر شایع است؟

افسردگی بالینی یکی از شایع‌ترین شرایط سلامت روان است. حدود ۲۰ درصد از بزرگسالان حداقل یک بار در طول زندگی خود این وضعیت را تجربه می‌کنند. وقتی به آن فکر می‌کنید این رقم بسیار بزرگی است.

در مقابل افسردگی، میزان شیوع اسکیزوفرنی و شرایط مربوط به آن حدود ۱.۵ درصد است.

 

ناامیدی

 

ناامیدی حالتی است که معمولاً با افسردگی همراه است. این مفهوم به عنوان یک عامل خطر برای افسردگی و همینطور پیامد خلق و خوی پایین محسوب می‌شود.

شک به خود

یکی از اجزای اصلی افسردگی تمایل به داشتن افکار و باور‌های منفی درباره خود است. بی‌ارزشی، احساس گناه و شک به خود در هنگام افسردگی ظاهر می‌شود یا می‌تواند تشدید شود.

شغل برای افراد مبتلا به افسردگی

هنگام مدیریت و بهبودی از افسردگی، برخی تنظیمات زندگی مورد نیاز است. کار می‌تواند طاقت‌فرسا به نظر برسد. در حالت ایده‌آل، محل کارتان در این مورد پشتیبانی خواهد کرد. این کمک ممکن است به صورت افزایش پشتیبانی و شرایط یا ساعات کاری انعطاف‌ پذیر برای مشخص کردن چند تنظیمات باشد.

مراقب دو موضوع باشید:

۱. اینکه مرخصی بخواهید یا حجم کار را کاهش دهید.

افسردگی باعث می‌شود برخی افراد فعالیت‌های کمتری انجام دهند. این امر می‌تواند در واقع مشکلات خلقی را افزایش دهد چرا که انجام کار کمتر باعث کاهش حس موفقیت می‌شود.

همچنین ممکن است تجربیات مثبت کمتری داشته باشید (به عنوان مثال، تماس اجتماعی). به همین دلیل سعی کنید به جای کاهش سطح فعالیت، بر تنظیمات محل کار تمرکز کنید.

۲. اصرار داشته باشید شغل خود را ترک کنید یا آن را تغییر دهید.

این واکنش‌ها ممکن است از طریق کاهش تجربیات مثبت، خلق و خو را کاهش دهند. یکی دیگر از پیامدهای بالقوه، افزایش میل به اجتناب از چالش‌های زندگی است. همچنین ممکن است در مواجهه با این چالش‌ها، کاهش اعتمادبه‌نفس خود را تجربه کنید.

بنابراین، توصیه می‌کنیم برای مقابله با افسردگی به جای انجام کارهای کمتر، روی حمایت و تنظیمات تمرکز کنید. این توصیه برای افرادی که در دانشگاه هستند نیز صدق می‌کند. به مطالعه درس خود ادامه دهید و از خدمات سلامت و حمایت دانشجویان کمک بگیرید.

نیاز به جلب توجه

برخی افراد باور دارند که خلق افسرده نشان دهنده رفتار توجه‌خواهی است. این نگرش نادرست و سمی است. زیرا افرادی که از افسردگی بالینی رنج می‌برند با یک وضعیت واقعی دست و پنجه نرم می‌کنند و هیچ‌کس دلش نمی‌خواهد با چنین چالشی روبرو شود که بدبختی و رنج به همراه دارد.

دیدگاه توجه‌خواهی ممکن است به دلیل تفسیر نادرست از علائم ذکر شده از افسردگی بالینی باشد.

غلبه بر افسردگی

برای خلق پایین غیربالینی (غمگینی)، منابع خودیاری می‌تواند مفید باشد.

اما افسردگی بالینی به مداخله و برنامه درمانی فشرده‌تری نیاز دارد. معمولاً بهترین راه برای شروع این فرآیند، صحبت با پزشکتان است.

دارودرمانی و درمان‌های روانشناختی هر دو در دسترس هستند. در مورد درمان روانشناختی، درمان رفتاری-شناختی ((CBT و روان‌درمانی بین فردی از مؤثرترین و معتبرترین درمان‌های گفتاری هستند.

CBT برای افسردگی می‌تواند شامل هر ترکیبی از موارد زیر باشد:

  • آموزش در مورد افسردگی
  • فعال‌تر کردن مردم در انجام فعالیت‌های روزمره‌شان
  • شناسایی و به چالش کشیدن افکار غیرمفید و افسرده کننده
  • حل مسئله
  • مدیریت استرس
  • درمان مشکلات همراه با افسردگی مانند بی‌خوابی

درمان‌های مؤثری برای افسردگی وجود دارد. اما هر چه بیشتر منتظر بمانید، بهبودی از آن سخت‌تر می‌شود.

منبع:

https://thepracticalpsych.com/blog/depression-test

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا