بردگی جنسی
بردگی جنسی چیست
قاچاق جنسی یا بردگی جنسی جرم است و تعریف آن عبارت است از مجبور کردن زن، مرد یا کودک به فعالیت جنسی به قصد کسب درآمد. این اجبار میتواند از طریق خشونت، فریب یا تهدید انجام شود.
در آمریکا هر فعالیت جنسی به قصد درآمد فرد زیر 18 سال قاچاق جنسی محسوب شده و از نظر قانونی او را قربانی قاچاق جنسی میدانند. تخمین زده میشود در دنیا حدود 4.5 میلیون برده جنسی وجود دارند.
ترسیم یک آینده رویایی و دادن وعدههای دروغین، یکی از راههایی است که قاچاقچیان انسان از طریق آن طعمههای خود را به دام انداخته و آنان را به بردگی جنسی میکشانند. بردگی جنسی تنها مورد سواستفاده قاچاقچیان انسان نمیباشد. وادرار کردن به گدایی، کار در شرایط سخت، وادار کردن به مبادله مواد و ارتکاب جرم، ازدواج اجباری و برداشتن اعضای بدن، از دیگر موارد سوءاستفاده قاچاقچیان انسان میباشد.
جمعیت هدف قاچاقچیان انسان چه کسانی میباشند؟
بطور معمول جمعیت هدف قاچاقچیان انسان، گروههای محروم میباشند. گروههایی که از نظر اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، منزوی محسوب میشوند. این افراد از آموزش و نیز حقوق اولیه انسانی محروم بودهاند و بههمین دلیل در برابر قاچاقچیان جنسی بسیار آسیبپذیرند.
افراد متعلق به این گروهها با وعده شغل خوب به بردگی جنسی کشانده میشوند. مثلا به آنها گفته میشود قرار است در مزارع کشاورزی یا ساختمانسازی مشغول کار شوند، ولکن مجبورند در کشور مقصد به بردگی جنسی نیز تن بدهند. به زنان و دختران همچنین وعده مدلینگ، پرستاری از کودک، پیشخدمتی و … نیز میدهند. گروهی از قاچاقچیان انسان در همسریابی فعالیتمیکنند. پس از رسیدن فرد به کشور مقصد، برای دیدن و آشنایی با فرد موردنظر، مورد تهدید و ارعاب قرار گرفته و به بردگی جنسی گرفتهمیشود.
معمولا کسانیکه فرد را به بردگی جنسی وا میدارند، تمامی مدارک فرد قربانی را میگیرند و به او وعده میدهند که وقتی قرضش را پرداخت کند، آزاد میکنند. منظور از قرض هزینه استخدام، حمل و نقل، جا و مکان میباشد. از کارگران جنسی ممکن است علاوه بر بردگی جنسی فعالیتهای دیگری نیز خواسته شود. از جمله بهاستخدام درآوردن افراد دیگری بهجهت بردگی جنسی و مراقبت از آنها یا حمل و نقل قربانیان جدید.
افرادیکه قربانی قاچاق جنسی هستند، ممکن است بهدلایل قانونی مانند روسپیگری بازداشت شوند. اما جرم قانونی کمترین مشکلی است که آنها با آن مواجهمیشوند. قاچاق جنسی نتایج غیرقابلجبران و ویرانکنندهای روی فرد قربانی دارد. فرد قربانی از آسیبهای بلندمدت فیزیکی و تروماهای روانشناختی، بیماری (مانند ایدز و بیماریهای مقاربتی)، سوءمصرف مواد و الکل، سوءتغذیه و طرد از جامعه رنج خواهد برد.
آمارها چه میگویند؟
هویت 51 درصد قربانیان قاچاق انسان زنان هستند. 28 درصد کودکان و 21 درصد قربانیان مرد میباشند.
72 درصد قربانیان بردگی جنسی زنان میباشند.
63 درصد قاچاقچیان انسان مرد و 37 درصد زن میباشند.
43 درصد قاچاق انسان محلی بوده و درون یک کشور صورت میگیرد.
زنان اکثرا بجهت بردگی جنسی و مردان بجهت بردگی کار، قاچاق میشوند.
قربانیان مرد طی سال 2003 تا 2018، از 10 درصد به 20 درصد افزایش یافته است.
مقصد قاچاقچیان انسان اروپا، آمریکای شمالی، خاورمیانه و بعضی کشورها در آسیای شرقی و اقیانوسیه میباشد.
قربانیان قاچاق انسان چه کسانی هستند
قربانیان قاچاق انسان میتوانند از هر جنس، نژاد یا سن و ملیتی باشند. اما هدف اولیه قاچاقچیان انسان، زنان میباشند.
افرادی که بیشتر احتمال دارد در دام قاچاقچیان انسان بیفتند معمولا عبارتند از:
کسانی که شرایط زندگی باثباتی ندارند.
افرادی که پیشتر تجربه خشونت جنسی داشتهاند.
کسانی که از خانه فرار کردهاند یا در پرورشگاه بزرگ شدهاند.
کسانی که مدارک مهاجرتشان کامل نیست.
افرادی که مشکلات مالی داشته و در فقر هستند.
یکی از اعضای خانواده آنها مشکل سوءمصرف مواد دارد.
افرادی که به الکل یا مواد معتاد هستند.
قاچاقیچان انسان چه کسانی هستند؟
هیچ نشانهای وجود ندارد که قاچاقچیان انسان لزوما از یک نژاد، ملیت، جنس و یا دارای جهتگیری جنسی خاصی باشند. قاچاقچی انسان میتواند یکی از اعضای خانواده فرد، دوست پسر و یا شریک عاطفی فرد، یکی از آشنایان و یا یک غریبه باشد. زنان دخیل در قاچاق انسان به نسبت سایر جرائم، درصد بیشتری را شامل میشوند. اکثر افرادی که دخیل در قاچاق انسان هستند، سابقه کیفری دارند. اگرچه در بینشان تاجر هم هست. گاهی والدین فرد نیز در قاچاق فرزند خود نقش دارند.
نقش تکنولوژی در قاچاق انسان
قاچاقچیان انسان از تکنولوژی برای به دام انداختن قربانیان خود بنحو احسن استفاده میکنند. از جمله استخدام نیروی کار، آگهیهای تبلیغاتی و…. بسیاری از قاچاقچیان انسان در رسانههای اجتماعی مانند اینستاگرام و فیسبوک به کودکان نزدیک میشوند. از اینترنت همچنین برای پولشویی و انتقال پول نیز استفاده میشود. البته مطمئنا میتوان از اینترنت و تکنولوژی برای افزایش آگاهی و مبارزه با قاچاق انسان و یافتن منابع و افراد دخیل در این رابطه نیز استفاده کرد.
درود
جناب دکتر از این دست بردگی جنسی و نیز قاچاق جنسی ، به طور گسترده ای در جهان صورت میگیرد.
علاوه بر اینها ، طی جنگ ها ، بسیار تجاوزها صورت گرفته و میگیرد. موارد دیگری از سوءاستفاده های جنسی توسط رهبران سیاسی و مذهبی نیز وجود دارد.
با این حال این موارد غیرقابل جلوگیری هستند؟ آیا راهکاری برای در امان ماندن زنان از این موارد هست؟ چه مواردی را خود زنان باید رعایت کنند تا به چنین مواردی دچار نشوند؟
بله حتما ممکن است زیرا تاریخ بشر نشان داده است که بسمت احقاق حقوق زنان در حرکت است. دیگر لزوما زنان وسیله ارضا جنسی دیده نمی شوند. البته تا رسیدن به ان ایده ال زمان بیشتری نیاز است.
مهمترین موردی که زنان باید مد نظر قرار دهند افزایش آگاهی است.
مرغاتونوجموکنین تا خروسا برن