کتاب شناسی

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید

امتیاز

آن چه در این مقاله می خوانیم

کتاب زندگی خود را چگونه بیافرینید

در کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید می‌آموزید چگونه با مقابله موفقیت‌آمیز، به رفتارهای خودتخریبی که شما را از داشتن زندگی بهتر باز داشته است، پایان دهید.

 آیا تو. . .

  • نیازهای دیگران را بالاتر از نیاز خود قرار می‌دهی؟
  • وقتی شخصی که دوستش داری تو را ترک می‌کند وحشت می‌کنی یا او را تهدید می‌کنی؟
  • غالباً نسبت به بلایای طبیعی، از دست دادن کل پول خود یا بیماری جدی مضطرب هستید؟
  • متوجه می‌شوی که هر چقدر هم موفق باشی هنوز هم احساس ناراحتی، بی‌عرضگی یا عدم لیاقت داری؟
  • روابط نامناسب، عدم عزت‌نفس غیرمنطقی، احساس عدم کفایت داری؟

اینها همه مشکلاتی است که با تغییر در انواع پیام‌هایی که افراد درونی می‌کنند، قابل حل است.

این الگوهای رفتاری خودشکن «تله‌های زندگی» نامیده می‌شوند. این کتاب به شما نشان می‌دهد چگونه می‌توانید چرخه‌ای را که مانع رسیدن به شادی می‌شود متوقف کنید.

دو نفر از روانشناسان برجسته آمریکایی، جفری ای یانگ و جانت اس. کلوسکو، از اصول پیشرفت درمان شناختی برای کمک به شما در شناخت و تغییر الگوهای تفکر منفی، بدون کمک دارو یا درمان سنتی طولانی‌مدت استفاده می‌کنند.

آنها یازده مورد از متداول‌ترین تله‌های زندگی را توصیف می‌کنند، برای هر کدام یک آزمایش تشخیصی ارائه می‌دهند و به شما پیشنهاد می‌کنند تا گام به گام برای خلاص شدن از دام‌ها به خودتان کمک کنید.

هزاران نفر تا به حال نتایج فوری و بلندمدت رئوس مطالب ارائه شده در این کتاب را روشن، دلسوزانه و آزادکننده بیان کرده‌اند.

رویکرد کتاب

رویکرد ابتکاری کتاب برای حل مشکلات عاطفی مداوم به شما کمک می‌کند زندگی پربارتر و سازنده‌تری ایجاد کنید.

کتاب تأمل برانگیز زندگی خود را دوباره بیافرینید، خوانندگان را از طریق فرایند شناسایی «تله‌های زندگی» راهنمایی می‌کند.

به همراه یک بحث جذاب که از مطالعات موردی استفاده می‌شود، این کتاب می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی خود را با توقف چرخه نابودی خود تغییر دهید.

نوشته های مشابه

4 دیدگاه

  1. سلام وقت بخیر
    من چند وقت پیش مطلبی راجع به اختلال آسپرگر خوندم . گفته بود این افراد در بزرگسالی متوجه اختلالشون میشن. وسواسی هستن اضطراب دارن و خیلی ایده ال گرایانه به زندگی نگاه میکنن بطوریکه شرایط نرمال اطرافشون رو نادیده میگیرن و در خیالات سیر میکنند. راستش ایناش با شخصیت من در کودکی و الان که 23 ساله ام خیلی همخونی داره. هم ناراحتم هم نیستم. ناراحت ازینکه این سندرم رو دارم. و خوشحال ازینکه شاید بتونم حالا که میدونم چه مشکلی دارم، حلش کنم. دلم میخواد بیشتر راجع بهش بدونم. دکترهای روانشناس ما اطلاعات زیادی ندارن و اغلب هم تشخیص نمیدن. ممکنه منو راهنمایی کنین؟ چه کتابی رو بخونم؟ من اضطراب زیادی دارم تو وجودم. اضطراب حجیمی که نمیدونم دلیلش چیه؟!! این اضطراب باعث وسواسی شدنم شده باعث اضطراب اجتماعیمم شده بطوریکه حس میکنم دیگران فکر میکنند من یه تخته م کمه یکم شوتم خارج از باغم و این خیلی منو افسرده کرده. از بچگی از ارتباط با آدمایی که خوشم میومد کناره میگرفتم و بالعکس با کسایی دوست میشدم که خیلی بدبخت بودن زشت بودن و اصلا دوستشون نداشتم ولی از ترس تنها نبودن باهاشون دوست میشدم. خیلی مطیع والدینم بوده و هستم. رضایت و تاییدشون برام خیلی مهمه. حالا چرا میگم آسپرگر؟ چون منم همیشه مشکل داشتم تو تشخیص اینکه چه احساسی دارم. و همچنین خیلی کم خودمو میشناسم. دیدین تو مصاحبه ها سوالایی میپرسن که فلان چیز مورد علاقت چیه؟ نظرت راجع به فلان چیه؟ و من همیشه مات و مبهوت میموندم که اگه من جای اینا بودم چه جوابی داشتم بدم؟؟ هیچوقت انقدر صریح نتونستم علایق و سلایق خودمو تشخیص بدم متاسفانه. همچنین خیلی خویشتن محورم. همیشه خودخواه بودم هرچند این ویژگیم رو اصلا دوست ندارم ولی از ترس اینکه نکنه اشتباهی مرتکب شم مدام به خودم و نه دیگران فکر کردم. بعلاوه هوش بالایی دارم ولی بالعکس هوش هیجانیم خیلی کمه متاسفانه. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

    1. عزیزم بیجهت اختلال به خود برچسب نزنید. شما اسپرگر ندارید. شما دچار عزت نفس پایین هستید و متاسفانه خودوستی را یاد نگرفته اید . به هیچوجه خودخواه هم نیستید بلکه چون خوددوستی به شما احساس گناه می دهد فکر می کنید خودخواهید. مقاله افزایش عزت نفس را در سایت مطالعه کنید. تله نقص نیز دارید. مقاله تله نقص را نیز مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا